EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μακάμπι - Μπάμπεργκ

Δηλώσεις: Μακάμπι - Μπάμπεργκ

Η Μακάμπι εξακολουθεί να ελπίζει σε πρόκριση στο TOP-16 μετά τη νίκη επί της Μπάμπεργκ όμως ο Ζαν Τάμπακ ήταν έξαλλος με το χαλάρωμα των παικτών του στο β' ημίχρονο. Η... ιδιαίτερη ευχή και η αυτοκριτική του Αντρέα Τρινκιέρι.

Οι δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά το 85-65 της Μακάμπι επί της Μπάμπεργκ στην "Menora Mivtachim Arena" του Τελ Αβίβ.

Ζαν Τάμπακ (Μακάμπι Τελ Αβίβ): "Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος για την προσπάθειά μας στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ και ήμασταν ανταγωνιστικοί ενώ κρατήσαμε την Μπάμπεργκ σε χαμηλό σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε όταν προηγηθήκαμε με +20 πόντους. Οι παίκτες μου έχασαν τη συγκέντρωσή τους κι αυτό δεν μου άρεσε καθόλου! Είμαι υπερήφανος για το ότι κρατήσαμε τον αντίπαλό μας στους 28 πόντους στο πρώτο ημίχρονο".

Αντρέα Τρινκιέρι (Μπάμπεργκ): "Συγχαρητήρια στη Μακάμπι για τη νίκη. Έβγαλε ενέργεια στο παρκέ και είχε εξαιρετικό ποσοστό στο τρίποντο (16/25 τρίπ.). Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Νομίζω ότι έκανα άθλια δουλειά σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας για τον συγκεκριμένο αγώνα, σε αυτό το γήπεδο! Ήταν μια κακή βραδιά για εμάς. Για την ακρίβεια, μας υποχρέωσαν να έχουμε μια κακή βραδιά. Ήμασταν κακοί αμυντικά και αργοί στην επίθεση. Ελπίζω να... μείνουν κάποια τρίποντα στη Μακάμπι για τον επόμενο αγώνα της! Θα της χρειαστούν!".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ