EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Μακάμπι - Μάλαγα

Δηλώσεις: Μακάμπι - Μάλαγα

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε τον ελεγχο της αναμέτρησης από το ξεκίνημα και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 81-73, κλείνοντας ιδανικά την πρώτη φάση της Euroleague.

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας στάθηκε στην ανωτερότητα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και στα πολλά λάθη που έκαναν αυτός και οι συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας: "Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και δεν κάναμε αυτά που είπαμε πριν το παιχνίδι. Η Μακάμπι ήταν εξαιρετική στον αιφνιδιασμό, ειδικά με την ενέργεια που έβγαζαν με την βοήθεια των οπαδών τους, που είναι εκπληκτικοί. Έτσι, ήταν αρκετά δύσκολο να επιστρέψουμε στο σκορ, όταν βρεθήκαμε πίσω με 14-0, αλλά το κάναμε. Σε όλο το παιχνίδι δεν τα παρατήσαμε, όμως στο τέλος έδειξαν ότι ήταν καλύτερη. Τους αφήσαμε να σκοράρουν μερικά εύκολα τρίποντα, δεν κάναμε box out και είχαμε πολλά προβλήματα. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Και η Μακάμπι δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι της. Ήταν καλύτεροι. Ξέραμε ότι παίζαμε απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, οπότε το να κερδίσεις στο Τελ Αβίβ είναι δύσκολο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ