EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λοκομοτίβ - Παρτίζαν

Δηλώσεις: Λοκομοτίβ - Παρτίζαν

Ο Ευγκένι Πασούτιν παραδέχτηκε ότι η Λοκομοτίβ βρίσκεται πλέον πιο κοντά στα playoffs ενώ ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς εξήγησε πως η Παρτίζαν σκέφτεται πλέον στην Αδριατική Λίγκα.

Διαβάστε τις δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά τη νίκη της Λοκομοτίβ Κουμπάν επί της Παρτίζαν στο Κρασνοντάρ.

Λοκομοτίβ Κουμπάν

Ευγκένι Πασούτιν: ''Η Παρτίζαν είναι μια ομάδα που στηρίζεται στο physical game. Στηρίζει πολλά στο παιχνίδι επαφών. Παρ΄όλα αυτά, είχαμε το προβάδισμα από την αρχή του αγώνα, παίξαμε επιθετική άμυνα και είχαμε κίνηση στην μπάλα. Οι σουτέρ μας και ειδικά ο Λικχοντέι, ο Γιασάιτις και ο Σιμόν τιμώρησαν την Παρτίζαν. Θέλαμε να χτίσουμε μεγαλύτερη διαφορά στο τέλος του αγώνα όμως δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όπως στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Εν τέλει, κερδίσαμε μια δυνατή ομάδα. Είναι ακόμα μια νίκη που μας φέρνει όλο και πιο κοντά στα playoffs''.

Παρτίζαν

Ντούσκο Βουγιόσεβιτς: ''Θέλω να συγχαρώ την Λοκομοτιβ για τη νίκη καθώς και τους φιλάθλους στο Κρασνοντάρ για τη θερμή υποδοχή. Η Λοκομοτίβ είναι καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή. Φάνηκε στον τρόπο που αντιμετώπισαν το δικό μας pick-and-roll. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε το ίδιο. Αφήσαμε τον Λικχοντέϊ να πάρει ελεύθερα σουτ πολλές φορές, όπως συνέβη στον αγώνα στο Βελιγράδι. Πλέον η προσοχή μας βρίσκεται στην Αδριατική Λίγκα και τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στην Τσεντεβίτα''.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ