EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσεντεβίτα

Δηλώσεις: Λοκομοτίβ Κουμπάν - Τσεντεβίτα

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν βελτίωσε το ρεκόρ της στο 6-2 μετά τη νίκη της επί της Τσεντεβίτα στο Κρασνοντάρ ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις 25 ασίστ και τα τρία πολύ δύσκολα που έπονται για τη "Λόκο".

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν φιγουράρει στη δεύτερη θέση της κατάταξης στον Ε' όμιλο με ρεκόρ 6-2 πίσω από την πρωτοπόρο Φενέρμπαχτσε (7-1) ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στα τρία πολύ δύσκολα ματς που ακολουθούν με τις Εφές (εκτός), Φενέρ (εντός) και Παναθηναϊκό (εκτός.)

Γιώργος Μπαρτζώκας (Λοκομοτίβ Κουμπάν): "Ήταν μια σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που κατέκτησε το κύπελλο στην Κροατία την περασμένη εβδομάδα. Σέβομαι την Τσεντεβίτα ενώ ήταν πολύ σημαντικός ο τρόπος που προσεγγίσαμε το ματς. Ήμασταν ομαδικοί, όπως επιβεβαιώνουν οι 25 ασίστ. Για παράδειγμα, ο Μάλκολμ Ντιλέινι δεν σκόραρε πολύ απόψε (σ.σ. 4π.) όμως μοίρασε 10 ασίστ. Είμαστε χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα και τη νοοτροπία που δείξαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ήμασταν πολύ σοβαροί στο δεύτερο 20λεπτο ενώ οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν στον ρόλο τους. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα. Είναι δεδομένο ότι έχουμε καλό ρεκόρ αυτή τη στιγμή (6-2) όμως έχουμε μπροστά μας τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια στη σειρά".

Βέλικο Μρσιτς (Τσεντεβίτα): "Η Λοκομοτίβ έπαιξε καλύτερα απόψε. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι πρόκειται για μια σπουδία ομάδα, μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί στα αθλητικά προσόντα της Λοκομοτίβ. Ήταν πιο γρήγοροι από εμάς και είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Δεν μπορέσαμε να παίξουμε την άμυνα που θέλαμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ