EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Λαμποράλ Κούτσα - Λιμόζ

BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 30: Head coach Velimir Perasovic of Valencia Basket reacts during the 2014-2015 Turkish Airlines Euroleague Group D Round 3 between Crvena Zvezda Belgrade and Valencia Basket at Kombank Arena on October 30, 2014 in Belgrade, Serbia.  (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
BELGRADE, SERBIA - OCTOBER 30: Head coach Velimir Perasovic of Valencia Basket reacts during the 2014-2015 Turkish Airlines Euroleague Group D Round 3 between Crvena Zvezda Belgrade and Valencia Basket at Kombank Arena on October 30, 2014 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Λαμποράλ Κούτσα διατηρήθηκε στο κόλπο της πρωτιάς στον β' όμιλο, μετά την επιβλητική νίκη της επί της Λιμόζ. Είπαν "αντίο" στην Euroleague οι Γάλλοι.

Το απόλυτο κοντράστ συναισθημάτων ήταν το παιχνίδι της Λαμποράλ Κούτσα με τη Λιμόζ, αφού από τη μία έβλεπες απλόχερα χαμόγελα κι από την άλλη κατήφεια. Το +36 (92-56) με το οποίο επικράτησαν οι Βάσκοι τα λέει όλα, άλλωστε.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς είπε: " Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και καταφέραμε να βρούμε ελεύθερα σουτ. Από εκεί "χτίσαμε" ένα σημαντικό προβάδισμα, που μας βοήθησε στο να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε πολύ επιθετικά, κλέψαμε μπάλες και σουτάραμε καλά από μακριά. Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να πεις, πέραν του ότι θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας".

Από την πλευρά του, ο Φιλίπ Ερβέ επεσήμανε πως " είναι ντροπή το πως παίξαμε απόψε. Δεν είναι τρόπος συμπεριφοράς για μια ομάδα της Euroleague. Δεν δείξαμε τον παραμικρό σεβασμό και δεν χωρούν δικαιολογίες για την εμφάνισή μας. Δεν καταφέραμε να ματσάρουμε τίποτα και δεν μπορέσαμε -σε κανένα σημείο- να φανούμε ανταγωνιστικοί με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ