EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Καρσίγιακα - Ζιελόνα Γκόρα

Δηλώσεις: Καρσίγιακα - Ζιελόνα Γκόρα

Ο προπονητής της Καρσίγιακα, Ουφούκ Σαρίτσα, θυμήθηκε τη νίκη της Ζιελόνα Γκόρα επί του Παναθηναϊκού ενώ ο Σάσο Φιλιπόφσκι εξήγησε ότι οι παίκτες του πάλεψαν ως το τέλος στη Σμύρνη όμως δεν είχαν υπομονή.

Οι δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά το 77-66 της Καρσίγιακα επί της Ζιελόνα Γκόρα , στη Σμύρνη.

Ουφούκ Σαρίτσα (προπονητής Καρσίγιακα): "Κατ' αρχάς, έπρεπε να κερδίσουμε απόψε αν θέλαμε να έχουμε μέλλον στην Euroleague. H Ζιελόνα Γκόρα κέρδισε τον Παναθηναϊκό την περασμένη εβδομάδα ενώ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι στην Λοκομοτίβ και την Μπαρτσελόνα. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, ειδικά στη ρακέτα. Υποχρεώσαμε τη Ζιελόνα Γκόρα να σουτάρει πολλά τρίποντα. Η γενική εικόνα της ομάδας μου ήταν πολύ καλή".

Σάσο Φιλιπόφσκι (προπονητής Ζιελόνα Γκόρα): "Η Καρσίγιακα ήταν καλύτερη απόψε, αν και εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε με ενέργεια. Οι παίκτες μου πάλεψαν ως το τέλος όμως αυτό δεν ήταν αρκετό. Η Καρσίγιακα κυριάρχησε στη ρακέτα κι αυτό ήταν το μεγαλύτερό μας μειονέκτημα στο παιχνίδι. Επίσης, χάσαμε τον έλεγχο του passing game στην επίθεση κόντρα στις καλές και γρήγορες βοήθειες των αντιπάλων μας στην άμυνα. Δεν είχαμε υπομονή και δεν βάλαμε τα ανοιχτά σουτ. Πρέπει να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ