EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Γαλατασαράι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Δηλώσεις: Γαλατασαράι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Απόλυτα ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί της Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης, που τόνισε ιδιαίτερα την καλή αντίδραση των παικτών στην αντεπίθεση της "τσιμ μπομ" στην τρίτη περίοδο.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε εκπληκτικό παιχνίδι και δεν είχε κανένα πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Γαλατασαράι μέσα στο "Αμπνί Ιπεκτσί" . Οι 109 πόντοι μάλιστα που πέτυχε αποτελούν και ρεκόρ για την "ρώσικη αρκούδα". Μετά από μια τέτοια πρεμιέρα ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Δημήτρης Ιτούδης

" Περιμέναμε ότι η Γαλατασαράι που έχει την περηφάνια, που έχει την ποιότητα, έπαιζε μπροστά σε ένα εκπληκτικό κοινό, θα επιχειρούσε να επιστρέψει. Πιστεύω όμως ότι οι παίκτες μου διαχειρίστηκαν πάρα πολύ καλά το παιχνίδι, την πίεση που είχαν. Παρά το γεγονός ότι στην τρίτη περίοδο, και παρόλο που κερδίζαμε για 13 ή κάτι τέτοιο, η Γαλατασαράι τελείωσε την περίοδο χωρίς να κερδίσουν το μπόνους των φάουλ. Διαχειριστήκαμε την πίεση, είχαμε τρεις πραγματικά πολύ καλούς χειριστές της μπάλας. Πετύχαμε μερικά πολύ κρίσιμα τρίποντα, αλλά ανοίξαμε την άμυνα από τα ντράιβ μας. Και πιστεύω ότι συνολικά στην τέταρτη περίοδο παίξαμε πολύ έξυπνη άμυνα. Πιστεύω από την πρεμιέρα συνολικά, το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη. Είναι ένας πραγματικά μακρύς δρόμος που πρέπει να διανύσουμε".

Κάιλ Χάινς

" Ήταν μια πολύ σπουδαία ομαδική νίκη, ειδικότερα αν λάβει κανείς υπόψη τα περιστατικά με το κοινό και το ότι παίζουμε εκτός έδρας. Ήταν μια πολύ καλή πρώτη νίκη για εμάς. Νομίζω ότι παίξαμε πολύ καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Αμυντικά τους κρατήσαμε στο τελικό σκορ (σ.σ. 84). Αναχαιτίσαμε το σερί τους, το οποίο και τρέχανε στην αρχή της τρίτης περιόδου. Εμείς αντέξαμε σε εκείνο το σημείο και καταφέραμε να διευρύνουμε το προβάδισμα. Δείξαμε ωριμότητα προς το τέλος και πιστεύω ότι μια καλή αρχή ενόψει της συνέχειας στη EuroLeague".

Νάντο Ντε Κολό

" Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι. Ξέραμε ερχόμενοι εδώ ότι θα ήταν δύσκολο να κερδίσουμε. Ωστόσο παραμείναμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ξέρουμε ότι δεν είναι ποτέ εύκολο να έρχεσαι να και να παίζεις στην Τουρκία. Έχουν πάντα μεγαλύτερο κίνητρο στην έδρα τους μπροστά στους φιλάθλους τους, αλλά κάναμε τη δουλειά μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ