EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης

Ικανοποιημένοι από τη μαχητικότητα των παικτών τους δήλωσαν οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Πάμπλο Λάσο, μετά το τέλος του αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Που αλλού στάθηκαν.

Η Φενέρμπαχτσε πήρε το θρίλερ της Ulker Sports Arena απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να στέκεται μετά το τέλος της αναμέτρησης στη μαχητικότητα της ομάδας του, αλλά και τη συμπαράσταση που παρείχαν οι οπαδοί της.

" Είμαι χαρούμενος γι αυτόν τον κόσμο, πρώτα απ' όλα. Έδωσε ενέργεια και ώθηση στην ομάδα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Κερδίσαμε μια εξαιρετική ομάδα. Η έκβαση του αγώνα αποφασίστηκε στην τελευταία άμυνα, παρότι κάποιες φορές κάναμε λάθος στην επίθεση, δεν πήραμε τις σωστές αποφάσεις. Όπως και να έχει η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Μια ακόμη φορά θέλω να επισημάνω πως υπήρξε μια τρομερή ατμόσφαιρα και θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας γι αυτό. Όταν είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, όλα είναι πιθανά", είπε αρχικά για να προσθέσει:

" Προηγηθήκαμε με +4, αλλά πάντα οι αντίπαλοί μας έβρισκαν τον τρόπο να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Σε τέτοιου είδους αγώνες, οι μικρές λεπτομέρειες κρίνουν πολλά. Παίξαμε καλή άμυνα στο τέλος και εξασφαλίσαμε το αμυντικό ριμπάουντ. Αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά, θα δει ότι σουτάραμε λιγότερα δίποντα και τρίποντα, αλλά σκοράραμε περισσότερο. Δεν μου αρέσει να μιλάω για προβλήματα, αλλά μας έλειπαν δύο πολύ σημαντικοί παίκτες, ο Μπόγκνταν (Μπογκντάνοβιτς) και ο Πέρο (Άντιτς). Σε αυτή την περίσταση όμως, οι παίκτες μου πάλεψαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Τζέιμς (Νάναλι) ήταν εξαιρετικός απόψε, έκανε το καλύτερο παιχνίδι του από τη στιγμή που ήρθε στην ομάδα".

Από τη δική του πλευρά, ο Πάμπλο Λάσο σχολίασε πως " ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με δύο άξιες ομάδες. Καμία εκ των δύο ομάδων δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ ή να νιώσει σιγουριά. Αφήσαμε δύο εντυπώσεις εδώ. Η πρώτη είναι πως παίξαμε σκληρά και μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Η δεύτερη πως χάσαμε ένα παιχνίδι που κρατούσαμε στα χέρια μας. Για μένα, ένα τέτοιο παιχνίδι είναι καλό μάθημα για την εξέλιξη της σεζόν. Κάναμε αρκετά πράγματα καλά απόψε, αλλά δεν ήταν αρκετά για να κερδίσουμε. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ