EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης

Η Φενέρμπαχτσε έκανε το 1-0 στην προημιτελική σειρά της Euroleague με τη Ρεάλ και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπενθύμισε ότι το πιο σημαντικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων μετά τη νίκη της Φενέρμπαχτσε επί της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ulker Sports Arena.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Φενέρμπαχτσε): "Ο τρόπος που οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε στήριξαν απόψε την ομάδα τους ήταν απίστευτος! Το πιο σημαντικό στα playoffs είναι το αποτέλεσμα. Πλέον είμαστε στο 1-0 και μένουμε σε αυτό. Ξεχνάμε ό,τι έγινε απόψε και ετοιμαζόμαστε για το Game 2, την Πέμπτη (14/4). Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πραγματικά σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Στην ανάπαυλα εξήγησα στους παίκτες μου πως τίποτα δεν είχε τελειώσει. Κάναμε πραγματικά κακό τρίτο δεκάλεπτο και πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας από αυτές τις καταστάσεις".

Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ Μαδρίτης): "Κάναμε ηλίθια λάθη. Η Φενέρμπαχτσε έτρεξε στο ανοιχτό γήπεδο, επέβαλε τον ρυθμό της κι έτσι έφτασε στη νίκη. Πρόκειται για μια έξυπνη ομάδα, με εμπειρία. Με την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο, αποδείξαμε ότι δεν ήλθαμε εδώ για τη χαρά της συμμετοχής στα playoffs".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ