EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Ναντέρ

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Ναντέρ

Τον κόσμο της ομάδας του που δημιούργησε -για άλλη μια φορά- φανταστική ατμόσφαιρα ευχαρίστησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του δήλωσε ο Πασκάλ Ντοναντιέ.

Φενέρμπαχτσε

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που τελευταία παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Ήταν σημαντικό από την πλευρά μας να καταλάβουμε πως πρέπει να είμαστε επιθετικοί και αθλητικοί απέναντί τους. Έπρεπε να είμαστε έτοιμοι για την επιθετική τους άμυνα. Εκτός από μερικά λεπτά, κάναμε καλή εμφάνιση αμυντικά, την ώρα που στην επίθεση είχαμε μερικά προβλήματα όταν δεν κυκλοφορούσαμε σωστά την μπάλα. Δεν βάζαμε τα σουτ σε αυτό το διάστημα. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα.

Μπο ΜακΚάλεμπ: Δώσαμε ένα από τα πιο σκληρά ματς απέναντι στην Ναντέρ. Πραγματικά μας δυσκόλεψαν και έμειναν στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Ελέγξαμε το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, όμως όταν επέστρεψαν στην τελευταία περίοδο, είχαμε σωστές αντιδράσεις. Είναι ωραίο να κερδίζεις.

Ναντέρ

Πασκάλ Ντοναντιέ: Θαρρώ πως η ομάδα έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Η Φενέρμπαχτσε είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Euroleague και είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι αντέξαμε απέναντί τους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τζεκέλ Φόστερ: Δεν μπορώ να πω ότι παίξαμε άσχημα. Παλέψαμε σκληρά και σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Η Φενέρμπαχτσε ήταν πιο δυνατή στο τέλος, είναι μια εξαιρετική ομάδα.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ