EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε-Μπουντιβέλνικ

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε-Μπουντιβέλνικ

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του παρουσιάστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο οποίος έκανε ειδική αναφορά και στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε. Διαβάστε τι είπε ο Άιναρς Μπαγκάτσκιτς

Η Φενέρμπαχτσε δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Μπουντιβέλνικ, καθώς επικράτησε με σκορ 84-68 για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

O Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση της ομάδας του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Φενέρμπαχτσε

Ζέλικο Ομπράντοβιτς: "Πιστεύω ότι παίξαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Το κλειδί της νίκης για εμάς ήταν να αντισταθούμε στην άμυνα και να κάνουμε καλή δουλειά στην επίθεση στη β' περίοδο. Αλλάξαμε τη μοίρα του αγώνα στο β' δεκάλεπτο. Η επιθετικότητα μας στην άμυνα και η εξαιρετική απόδοση στην επίθεση έκαναν τη διαφορά. Για άλλη μία φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας που μας βοήθησαν πάρα πολύ. Η στήριξη τους ήταν εξαιρετική και δεν θέλαμε να τους απογοητεύσουμε".

Ομέρ Ονάν: "Πρώτα απ' όλα ειμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε μία θέση στο TOP-16. Παίξαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και χρησιμοποιήσαμε τη μεγάλη διαφορά στο β' ημίχρονο. Παίζουμε όλο και καλύτερα. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσουμε να νικάμε για να τερματίσουμε στην κορυφή του ομίλου. Πλέον όμως συγκεντρωνόμαστε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάνβιτ για το τουρκικό πρωτάθλημα".

Μπουντιβέλνικ

Άιναρς Μπαγκάτσκιτς: "Ήμασταν αδύναμοι σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού. Η Φενέρμπαχτσε είναι μία πολύ πετυχημένη ομάδα και θα πάει πολύ μακριά στη διοργάνωση. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς και ήταν σίγουρο ότι δεν ήμασταν ο φαβορί απόψε. Κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε. Δεν μπορούσαμε να περιορίσουμε τον Ζόριτς και τον Μπογκντάνοβιτς που ήταν εξαιρετικοί. Είχαμε πολύ κακές επιλογές στην επίθεση και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Φενέρμπαχτσε. Είναι μία πολύ έξυπνη ομάδα, έπαιξαν πολύ έξυπνα κι άξιζαν τη νίκη. Άλλωστε ήταν αδύνατον να μην νιώσουμε την πίεση μπροστά στους εξαιρετικούς φιλάθλους της Φενέρ. Θέλαμε να τους εκπλήξουμε αλλά δεν τα καταφέραμε, ίσως να το κάνουμε κάποια άλλη φορά".

Ρίκι Μινάρντ: "Ξέραμε ότι θα ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Φενέρμπαχτσε είναι μία ομάδα γεμάτη με εμπειρους παίκτες. Όταν χρησιμοποίησαν πίεση στην άμυνα στο τέλος του α' δεκαλέπτου, δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε με τον ίδιο τρόπο. Πήραν το παιχνίδι μακριά μας. Προσπαθήσαμε τα πάντα στο β' ημίχρονο, αλλά δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις στο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα όπως η Φενέρμπαχτσε".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ