EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Μπάμπεργκ

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Μπάμπεργκ
Ομπράντοβιτς

"Χρειάζεται ακόμα δουλειά" είπε ο Ομπράντοβιτς, παγίδα βλέπει στο γεγονός ότι έκανε καλό παιχνίδι η Μπάμπεργκ ο Τρινκέρι, ενώ οι Μπογκντάνοβιτς και Κόζερ ήταν οι παίκτες που μίλησαν από τις δύο ομάδες.

Μετά από ένα πραγματικά εκπληκτικό φινάλε, η Φενέρμπαχτσε πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα της στην EuroLeague απέναντι στην Μπάμπεργκ. Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, στις πολλές κακές αποφάσεις των παικτών του, ενώ ο κόουτς της γερμανικής ομάδας Αντρέα Τρινκέρι έκανε λόγο για χαμένη ευκαιρία, που όμως δεν πρέπει να χαροποιεί την ομάδα και μόνο που την είχε.

Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, γκαρντ των γηπεδούχων, υπογράμμισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά και ο Φαμπιάν Κοζέρ από την πλευρά των φιλοξενουμένων τόνισε την καλή απόδοση της Μπάμπεργκ.

Ζέλικο Ομπράντοβιτς (κόουτς Φενέρμπαχτσε)

Είναι προφανές ότι δεν βρισκόμαστε στο επίπεδο που χρειαζόμαστε αυτή τη σεζόν. Παίξαμε καλό μπάσκετ μόνο σε μερικές στιγμές. Οι έμπειροι παίκτες μας πήραν ορισμένες αποφάσεις που είναι πραγματικά δύσκολο να καταλάβεις. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Το πρόβλημα στο μπάσκετ δεν είναι άμα χάσεις το παιχνίδι, είναι αν δεν καταλαβαίνεις γιατί έχασες το παιχνίδι. Πραγματικά ελπίζω να γίνουμε καλύτερα. Παρόλα αυτά θα ήθελα να ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που μας στηρίζουν, όπως πάντα.

Αντρέα Τρινκέρι (κόουτς Μπάμπεργκ)

Η τελευταία μας επίθεση δεν εκτελέστηκε σωστά αλλά πιστεύω ότι έπρεπε να τα πάμε καλύτερα πριν από αυτήν. Επιστρέψαμε στην τέταρτη περίοδο και είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη. Δεν είναι πολλές οι ομάδες που έρχονται εδώ και έχουν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο τελευταίο σουτ, αλλά έπρεπε να ήμασταν λίγο αυθάδεις και να πάρουμε περισσότερα ρίσκα στην επίθεση. Η Φενέρμπαχτσε είναι μια σπουδαία ομάδα, με έναν σπουδαίο κόουτς, σπουδαίους παίκτες, σπουδαίο γήπεδο, ωστόσο εμείς δεν πρέπει να είμαστε χαρούμενοι και αυτή μπορεί να είναι μεγάλη παγίδα για μας αν πούμε ότι αφού ήρθαμε εδώ είμαστε χαρούμενοι που είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε με σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Κάναμε ορισμένα λάθη και αυτό είναι το πρώτο βήμα ενός μαραθωνίου. Πρέπει να επιστρέψουμε και να συγκεντρωθούμε στο να κάνουμε μερικά πράγματα καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι μας, ειδικά όσον αφορά την ταχύτητα και τις αποστάσεις.

Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς (γκαρντ Φενέρμπαχτσε)

Ήταν ένα πολύ κακό παιχνίδι από την πλευρά μας, αλλά η νίκη ήταν σημαντική. Μερικές φορές είναι ωραίο να νικάς μετά από ένα κακό παιχνίδι, και εμείς θα δούμε το βίντεο και θα παίξουμε καλύτερα στο μέλλον.

Φαμπιάν Κοζέρ (γκαρντ Μπάμπεργκ)

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Πιστεύω ότι δείξαμε ένα καλό πρόσωπο καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε ένα σουτ για να κερδίσουμε - μερικές φορές μπαίνουν, μερικές όχι. Παίξαμε πραγματικά καλά και με την πιεστική άμυνα, τους κάναμε να έχουν ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι για το αποτέλεσμα αλλά κάναμε καλή δουλειά.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ