EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας

Δηλώσεις: Φενέρμπαχτσε - Ερυθρός Αστέρας

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να είναι κάτι παραπάνω από λακωνικός.

Η Φενέρμπαχτσε είχε εύκολο έργο απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα , κατακτώντας δίχως πρόβλημα τη νίκη. Κάτι που φυσικά έφερε την ικανοποίηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας δήλωσε αρχικά πως " θέλω να ευχαριστήσω πάλι τους οπαδούς μας. Επαναλαμβάνω πόσο σημαντική είναι μια τέτοια νίκη. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει πολύ πειθαρχημένους παίκτες, αλλά είναι αλήθεια πως απόψε έπαιξε έχοντας δύο σημαντικές απουσίες, τον Μίτροβιτς και τον Γκούντουριτς. Πριν τον αγώνα μιλήσαμε για το πως θα πρέπει να αντιδράσουμε, τι ομάδα είναι ο Ερυθρός Αστέρας και πως παίζει, ειδικά στην άμυνα όπου είναι πολύ επιθετικός. Οι ψηλοί μας έκαναν εξαιρετική δουλειά, αλλά το σωστό είναι να πούμε πως όλοι αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί το μπάσκετ είναι ομαδικό παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο Ντέγιαν Ράντοντις δήλωσε λακωνικά πως " στο δεύτερο δεκάλεπτο είχαμε πολλά προβλήματα στην άμυνα. Μετά από αυτό, η Φενέρμπαχτσε έλεγξε τον αγώνα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ