EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Ρεάλ Μαδρίτης

Εκ διαμέτρου αντίθετες ήταν οι δηλώσεις των Πάμπλο Λάσο και Γιασμίν Ρέπεσα, μετά το τέλος του αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφυγε νικήτρια από την έδρα της Αρμάνι Μιλάνο , κάτι που έφερε πολλά χαμόγελα στο "στρατόπεδο" της "Βασίλισσας", η οποία ρέφαρε την εντός έδρας απώλεια βαθμών από την Μπασκόνια.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πάμπλο Λάσο ανέφερε πως " ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι μια πολύ απαιτητική σεζόν η φετινή, αφού κάθε ομάδα είναι άκρως ανταγωνιστική. Ξέρουμε επίσης ότι όσο εύκολα μπορεί να κερδίσεις κάποιον, εξίσου εύκολα μπορείς να χάσεις. Την Τρίτη (σ.σ.: με την Μπασκόνια) δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά αντιδράσαμε. Ήταν πολύ δύσκολα στο Μιλάνο. Επιθετικά παίξαμε καλά, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όπου χρησιμοποιήσαμε τα σκριν μακριά από την μπάλα για να πάρουμε κάποια ελεύθερα σουτ και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Νομίζω ότι το σερί της Αρμάνι Μιλάνο στο β' ημίχρονο οφειλόταν περισσότερο στη δική μας κούραση. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήραμε τη νίκη, γιατί είναι πολύ σημαντικό να καταφέρνεις να φεύγεις νικητής από το Μιλάνο".

Από την άλλη, ο Γιασμίν Ρέπεσα δήλωσε πως " είναι απογοητευτικό το αποψινό για τους φιλάθλους μας. Προσπαθήσαμε, αλλά κάναμε πολλά λάθη, ειδικά στην άμυνα. Απέναντι σε τέτοιου επιπέδου ομάδες, αν είσαι πίσω στο σκορ με δέκα πόντους (ή περισσότερους) είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις στο σκορ. Δεν είχαμε αρκετή συγκέντρωση στο παιχνίδι μας. Δεδομένης της εμπειρίας που έχουν οι παίκτες μου, περίμενα κάτι καλύτερο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ