EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παράπονα από τις άμυνες τους είχαν και οι δύο προπονητές μετά τη λήξη του παιχνιδιού Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ο Ρίκι Χίκμαν αναφέρθηκε επίσης στην κόντρα του με τους πρώην συμπαίκτες του.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικά διασκεδαστικό για τους φιλάθλους, καθώς Αρμάνι Μιλάνο και Μακάμπι Τελ Αβίβ σκόραραν μαζί 197 πόντους, με τελικό νικητή τους Ιταλούς. Πάντως οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν πολλά παράπονα από τις άμυνες των ομάδων τους. Ο Ρίκι Χίκμαν αναφέρθηκε επίσης στο πρόβλημα της Μιλάνο στον αμυντικό τομέα, υπογραμμίζοντας παράλληλα την κόντρα του με τους πρώην συμπαίκτες του.

Γιάσμιν Ρέπεσα (κόουτς Αρμάνι Μιλάνο)

" Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ειλικρινά. Υποτίθεται ότι θα τελειώναμε το παιχνίδι δίχως προβλήματα στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα αλλά οκ, κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα αυτή τη στιγμή. Σ' αυτά τα τελευταία δευτερόλεπτα, έπρεπε να γυρίσουμε τη μπάλα, όχι να βάλουμε κατευθείαν τη μπάλα στο παρκέ μόλις μπήκαμε μέσα μετά το τάιμ άουτ. Εξήγησα σε ένα τάιμ άουτ 43 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ότι έπρεπε να έχουμε καλές αποστάσεις στο ανοιχτό γήπεδο προκειμένου να γυρίσουμε τη μπάλα. Δεν συνέβη αυτό και είτε έκαναν είτε όχι φάουλ, έπρεπε να γυρίσουμε τη μπάλα πολύ καλύτερα".

Εντελστάιν Έρεζ (κόουτς Μακάμπι Τελ Αβίβ)

" Νομίζω ότι ήταν ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι για τους φιλάθλους, 99-97 και πολλά σκαμπανεβάσματα από δω και από εκεί, με πολλές επιστροφές. Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος παρότι πετύχαμε 90 πόντους σε εκτός έδρας αγώνα. Και λέω 90, όχι 97, διότι πετύχαμε ορισμένα τρελά σουτ στο τέλος, αλλά δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Αν σκοράρεις περισσότερους από 85 πόντους εκτός έδρας, πρέπει να κερδίσεις το παιχνίδι. Ελπίζω ότι θα βελτιώσουμε την άμυνα μας στο μέλλον. Είναι ο κύριος στόχος μας τη δεδομένη στιγμή"

Ρίκι Χίκμαν (γκαρντ Αρμάνι Μιλάνο)

" Όταν τραυματίστηκα, είχε πλάκα που ο Μίλαν (σ.σ. Μάτσβαν) έπαιξε εναντίον της Μακάμπι στα playoffs, οπότε δεν είχα καμία πιθανότητα να παίξω. Είναι ωραίο τελικά να παίζεις κατά των πρώην συμπαικτών σου και ακόμα καλύτερο να βγαίνεις νικητής. Παίξαμε πραγματικά καλά στην επίθεση, αλλά στην άμυνα είχαμε πρόβλημα. Πρέπει οπωσδήποτε να παίξουμε καλύτερα σ' αυτόν τον τομέα αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί αυτή τη χρονιά. Πρέπει οπωσδήποτε να δούμε το βίντεο του αγώνα και να κάνουμε μερικές προσαρμογές. Εγώ, προσωπικά, θέλω να παλέψω στην άμυνα. Οποιοδήποτε κι αν είναι το κόστος, αν πρέπει να μαρκάρω τον καλύτερο παίκτη ή να προσπαθήσω να χαμηλώσω το ρυθμό, προτίθεμαι να τα δώσω όλα, όντας εκεί να βοηθήσω την ομάδα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ