EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές

Δηλώσεις: Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές

Ο τεχνικός της Αναντολού Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της Μιλάνο, ενώ στάθηκε στην αδυναμία της ομάδας του να παίξει άμυνα.

Η Αρμάνι Μιλάνο έστησε ένα μικρό πάρτι κόντρα στην Αναντολού Εφές, κερδίζοντάς την πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 105-92, κάτι που υποχρέωσε τον τεχνικό των Τούρκων, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, να παραδεχθεί την ανωτερότητα των Ιταλών.

" Συγχαρητήρια στην Αρμάνι. Άξιζαν να κερδίσουν. Έπαιξαν καλύτερα από το ξεκίνημα, με περισσότερη ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Νομίζω ότι η άμυνά μας ήταν τραγική σήμερα, ειδικά σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός. Είχαμε προβλήματα από την αρχή, επειδή η κακή μας άμυνα οδηγούσε σε ελεύθερα τρίποντα".

Ο Αγούντου Αμπάς της Αρμάνι δήλωσε από την πλευρά του: " Έπαιξε αρκετή ώρα σήμερα, κάτι που δεν περίμενα να συμβεί. Ήμουν όμως συγκεντρωμένος, ενώ ως ομάδα δείξαμε καρδιά. Είμαι όμως λίγο απογοητευμένος από τα αμυντικά ριμπάουντ που χάσαμε.".

Ο Ντόγκους Μπαλμπάι της Αναντολού Εφές πάλι στάθηκε κι αυτός στην κακή άμυνα της ομάδας του: " Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς. Δεχθήκαμε 100 πόντους και με τέτοια αμυντική συγκομιδή δεν ήταν δυνατόν να κερδίσουμε, ειδικά εκτός έδρας. Πρέπει λοιπόν να δούμε σε βίντεο το παιχνίδι και να δούμε τι κάναμε λάθος στην άμυνα και γιατί αφήσαμε τον αντίπαλό μας να σημειώσει περισσότερους από 100 πόντους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ