EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Δημήτρης Ιτούδης και ο Ντε Κολό στάθηκαν στην αντίδραση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην αντεπίθεση που έκανε η Αναντολού Εφές, με τη "ρωσική αρκούδα" να παίρνει στο τέλος τη νίκη.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε το 3/3 στην EuroLeague, ξεπερνώντας (και) το εμπόδιο της Αναντολού Εφές. Όπως καταλαβαίνετε, ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν ικανοποιημένος από την επικράτηση της ομάδας του επί αυτής του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δήλωσε πως " θα έλεγα πως αυτό ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι, όπως όλα σε αυτή την EuroLeague. Περίμενε κανείς πως η Αναντοιλού Εφές μετά από δύο σερί ήττες, θα εγκαταλείψει τον αγώνα; Έχει ποιότητα, έπαιζε μπροστά στον κόσμο της, ήθελε να δείξει κάποια αντίδραση. Κάναμε πολλά λάθη όμως, κι αφήσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ να καταλήξουν στους αντιπάλους μας. Κάναμε κάποια "δώρα" στην Αναντολού Εφές, που τη βοήθησαν να επιστρέψει στο παιχνίδι. Στο πιο κρίσιμο σημείο όμως, ήμασταν αυτοί που έπρεπε και πήραμε τη νίκη. Ήμασταν εύστοχοι στις βολές και γι αυτό καταφέραμε να προστατεύσουμε το προβάδισμά μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια".

Από την πλευρά του, ο Νάντο Ντε Κολό πρόσθεσε: " Κάθε νίκη είναι σημαντική, είναι μια πολύ μεγάλη χρονιά. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας, αυτό που θέλουμε είναι να μαζεύουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Αφήσαμε τους αντιπάλους μας να βρουν αρκετά ελεύθερα σουτ, αυτό είναι το στοιχείο που βελτιώσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ