EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - Γαλατάσαραϊ

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - Γαλατάσαραϊ

Η Αναντολού Εφές έκαμψε την αντίσταση της Γαλατάσαραϊ στο "Αμπντί Ιπεκτσί", με τον Εργκίν Αταμάν να στέκεται στην έλλειψη λύσεων της ομάδας του στο β' μέρος.

Η Αναντολού Εφές υπερασπίστηκε την έδρα της απέναντι στη Γαλατάσαραϊ , παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη που τη διατηρεί εντός της πρώτης οκτάδας της κατάταξης.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς δήλωσε πως " παίξαμε καλά απέναντι στη Γαλατάσαραϊ, η οποία έχει αλλάξει αρκετά το παιχνίδι της σε σχέση με την τελευταία μας συνάντηση. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια οι αντίπαλοί μας απόψε. Τέτοιου είδους παιχνίδια είναι επικίνδυνα, γιατί μπορεί να φοβάσαι την ήττα. Απόψε όμως παίξαμε με σοβαρότητα από το πρώτο λεπτό. Πολλές φορές είχαμε τη δυνατότητα να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό, αλλά συνήθως κάναμε λάθος επιλογή, κάτι που δεν μας επέτρεπε να ξεφύγουμε στο σκορ. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα στο μέλλον, με μεγαλύτερη συγκέντρωση και ηρεμία, αποφεύγοντας τέτοιου είδους λάθη. Ειδικά άμα θέλουμε να κερδίσουμε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια στην πορεία της EuroLeague".

Από την πλευρά του, ο Εργκίν Αταμάν υποστήριξε ότι " οι αντίπαλοί μας έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, παρόλ' αυτά δεν τα παρατήσαμε. Σε κρίσιμα σημεία μειώσαμε τη διαφορά στο σουτ, αλλά οι αιφνιδιασμοί και τα δικά μας λάθη έδωσαν τη δυνατότητα στην Αναντολού Εφές να ξεφύγει στο σκορ και να "χτίσει" μια καλή διαφορά. Δεν σταματήσαμε να παλεύουμε σε κανένα σημείο όμως. Η Αναντολού Εφές είναι πιο δυνατή ομάδα από εμάς, έχει μεγαλύτερο ρόστερ. Απόψε, με εξαίρεση του Άλεξ Τάιους, Σινάν Γκιουλέρ και Βλάντιμιρ Μίτσοφ, δεν πήραμε αυτά που θέλαμε από παίκτες όπως ο Όστιν Ντέι και ο Τζον Ντίμπλερ. Μας πλήγωσαν. Ο τρόπος που χάσαμε ήταν αναμενόμενος. Αν μπορέσουμε να προσθέσουμε δύο ή τρεις παίκτες στο ρόστερ μας, θα έχουμε παραπάνω πιθανότητες για νίκη στο μέλλον. Απόψε δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι τέλους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ