EUROLEAGUE

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - Ερυθρός Αστέρας

Δηλώσεις: Αναντολού Εφές - Ερυθρός Αστέρας

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα ότι η άμυνα της ομάδας του ήταν αυτή που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Αναντολού Εφές τα βρήκε σκούρα για 34 λεπτά κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο στο τελευταίο 6λεπτο του αγώνα ήταν καταιγιστική, φτάνοντας σε μία μεγάλη σε έκταση νίκη με 100-79 . Και ήταν ο τρόπος που έκλεισαν το ματς οι Τούρκοι στο οποίο στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

" Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε πολύ καλά στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά εμείς δίναμε καλές βοήθειες στην άμυνα. Έβρισκαν τον τρόπο να διασπούν την άμυνά μας, αλλά στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο να τους "χαλάσουμε" την επίθεση και αυτό ήταν το κλειδί. Μετά από μερικές καλές άμυνες και κάποια κοψίματα βρήκαμε χώρους και τρέξαμε, παίζοντας το στυλ μπάσκετ που μας αρέσει: Γρήγορο και γεμάτο ενέργεια".

Ο τεχνικός του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονσιτς, δήλωσε από την πλευρά του: " Ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Είχαμε κακές επιστροφές και δεχθήκαμε πολλούς πόντους σε καταστάσεις αιφνιδιασμού, ενώ χάσαμε και πολλά αμυντικά ριμπάουντ. Συγχαρητήρια στην Αναντολού Εφές, έπαιξε πολύ καλά σήμερα".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ