EUROLEAGUE

Δεν πάει στον τελικό της EuroLeague ο Ερντογάν

Turkey's President Recep Tayyip Erdogan, delivers a speech at a dinner in Ankara, Turkey, Thursday, 27, 2017.  Turkey's electoral authority on Thursday released the official tally of the country's referendum, saying President Erdogan's "yes" camp won narrowly in the vote that will greatly boost the powers of his office. (Kayhan Ozer/Press Presidency Press Service via AP, Pool)
Turkey's President Recep Tayyip Erdogan, delivers a speech at a dinner in Ankara, Turkey, Thursday, 27, 2017. Turkey's electoral authority on Thursday released the official tally of the country's referendum, saying President Erdogan's "yes" camp won narrowly in the vote that will greatly boost the powers of his office. (Kayhan Ozer/Press Presidency Press Service via AP, Pool) AP

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν θα βρίσκεται τελικά στο "Sinan Erdem Dome" για τον τελικό της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε. Στο γήπεδο ο Βασιλειάδης.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δεν θα βρεθεί τελικά στο "Sinan Erdem Dome" για τον τελικό της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε (21:00), παρά την φημολογία που είχε αναπτυχθεί από χθες (20/5) για παρουσία του στο παιχνίδι.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως ο Ερντογάν αναχώρησε από την Άγκυρα με το προεδρικό αεροσκάφος στις 18:15 το απόγευμα της Κυριακής και περίπου την ώρα του τζάμπολ θα έμπαινε στο γήπεδο, όμως τελικά αυτό δεν θα συμβεί σύμφωνα με πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης.

Μια ενδεχόμενη άφιξή του Τούρκου προέδρου θα σήμαινε πως θα έπρεπε να μπλοκαριστούν τα wi-fi, αρκετοί χώροι του γηπέδου, ενώ οι 300 άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας θα έκαναν δύσκολη τη ζωή σε πολύ κόσμο στο "Sinan Erdem Dome".

Στον τελικό ο Βασιλειάδης

Αντίθετα, το παρών θα δώσει ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος με προσωπικά του έξοδα μετέβη στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει τον τελικό και να εκπροσωπήσει την ελληνική πολιτεία στη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού απέναντι στην Φενέρ.

Θυμίζουμε πως μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 είχε τονίσει επ' αυτού: "Μόλις γύρισα από την Ζυρίχη για συνάντηση με την FIFA και αν όλα πάνε καλά αύριο φεύγω για Κωνσταντινούπολη. Να δούμε τον τελικό. Θεωρώ δεδομένη την πρόκριση, πάντα με αισιοδοξία".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ