EUROLEAGUE

Αυτός είναι ο "ήρωας" του Αλεξέι Σβεντ

Αυτός είναι ο "ήρωας" του Αλεξέι Σβεντ

Ο Βίκτορ Χριάπα είναι ο παίκτης της EuroLeague που θαυμάζει περισσότερο ο Αλεξέι Σβεντ. Δείτε το video που ανάρτησε η EuroLeague.

Όσοι περίμεναν ότι ο "EuroLeague Hero" του Αλεξέι Σβεντ θα ήταν ένας σκόρερ από το παρελθόν, απατώνται πλάνην οικτράν. Κι αυτό διότι όπως αποκάλυψε ο γκαρντ της Χίμκι στο νέο επεισόδιο του "My EuroLeague hero", ο μπασκετικός του ήρωας είναι ένας συμπατριώτης του που έχει περάσει σχεδόν όλη την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: ο Βίκτορ Χριάπα.

" Είναι καλός συμπαίκτης, παίζει πάντα σκληρά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Είναι σπουδαίος αμυντικός", λέει στο video o Σβεντ. " Μπορεί να παίξει άμυνα και μπορεί να βοηθήσει τους πάντες, όλοι τον θέλουν στην ομάδα τους. Είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς όλων των εποχών στην EuroLeague, μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις και να διαβάσει το παιχνίδι. Όταν ήμουν μικρός συνήθιζε να μου μιλάει και να με βοηθάει εντός κι εκτός γηπέδου. Με βοηθούσε κάθε φορά που τον είχα ανάγκη. Είναι σπουδαίος παίκτης, καλός συμπαίκτης και φίλος".

Δείτε το video που ανάρτησε η EuroLeague:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ