EUROLEAGUE

Αταμάν: "Δύσκολο να παίζεις τέτοια ματς όταν δεν έχεις στόχους"

Αταμάν: "Δύσκολο να παίζεις τέτοια ματς όταν δεν έχεις στόχους"
2014 EUROLEAGUE BASKETBALL

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Εργκίν Αταμάν μετά τον θρίαμβο της Γαλατασαράι επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη, ο Πάμπλο Λάσο συνεχάρη τους Τούρκους.

Χαρούμενος, αλλά όχι και... εκστασιασμένος, ο Εργκίν Αταμάν κράτησε χαμηλά τους τόνους μετά τον θρίαμβο της Γαλατασαράι επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Και πως να κάνει διαφορετικά όταν έχει εκτός ομάδας δυο παίκτες λόγω τιμωρίας. Και πως να κάνει διαφορετικά όταν βρίσκεται στον πάτο της κατάταξης. Ο Πάμπλο Λάσο, από την πλευρά του, στάθηκε στην ανωτερότητα των γηπεδούχων και τους συνεχάρη.

Εργκίν Αταμάν: " Οι παίκτες μας έδειξαν τρομερό χαρακτήρα απόψε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις τέτοιου είδους αγώνες όταν δεν έχεις πνευματικούς στόχους. Παίξαμε έξυπνο μπάσκετ από το ξεκίνημα, πιέσαμε τους κοντούς της Ρεάλ Μαδρίτης, αμυνθήκαμε καλά στη ρακέτα με τον Πλάις και τον Ντέι. Προηγηθήκαμε με 17 πόντους χάρη στις διεισδύσεις του Γκιουλέρ και τα περιφερειακά σουτ των Μίτσοφ - Ντίμπλερ. Τότε κουραστήκαμε, όμως είχαμε καλή στρατηγική στο τελευταίο λεπτό".

Πάμπλο Λάσο: " Συγχαρητήρια στη Γαλατασαράι, έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι για 40 λεπτά. Δεν ήμασταν καλοί αμυντικά στο πρώτο μέρος. Κυκλοφόρησαν εύκολα τη μπάλα και για εμάς ήταν καλό που χάναμε με μόλις τρεις πόντους. Στο τέλος κάναμε τρομερή προσπάθεια για να γυρίσουμε το ματς, όμως στα κρίσιμα τελευταία λεπτά, είχαν δυο-τρεις φάσεις στις οποίες στάθηκαν πιο τυχεροί. Άξιζαν όμως να κερδίσουν".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ