EUROLEAGUE

Αταμάν: "Δεν γινόταν να χάσουμε με 21 ασίστ"

Αταμάν: "Δεν γινόταν να χάσουμε με 21 ασίστ"

Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην καλή δημιουργία της ομάδας του, ενώ ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σχολίασε πως τα μεγάλα σουτ της Γαλατάσαραϊ έκαναν την διαφορά.

Αναλυτικά τα όσα σχολίασαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι προπονητές των δύο ομάδων, με τους Τούρκους να νικούν τους Λιθουανούς με 87-79.

Εργκίν Αταμάν (Γαλατάσαραϊ): "Κάναμε μία καλή και ισορροπημένη εμφάνιση. Μας έχει βοηθήσει αρκετά ο Φιτιπάλντο, ειδικά στην δημιουργία. Όταν τελειώνεις ένα ματς έχοντας 21 ασίστ, δεν γίνεται να χάσεις. Παράλληλα, ήμασταν αρκετά εύστοχοι αυτή την φορά και βρήκαμε λύσεις στην επίθεση. Ο Πλάις μας βοήθησε πάρα πολύ, τόσο μέσα στην ρακέτα, όσο και στο παιχνίδι πάνω από την στεφάνη. Είχαμε όμως πρόβλημα στα ριμπάουντ και πρέπει να το κοιτάξουμε. Νικήσαμε μία καλή ομάδα όπως η Ζάλγκιρις και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Αυτό που θέλουμε από εδώ και πέρα είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ σε κάθε παιχνίδι, διεκδικώντας την νίκη σε κάθε ματς".

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζάλγκιρις): "Νομίζω πως και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει αυτό το ματς. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η Γαλατάσαραϊ στάθηκε πιο αποτελεσματική σε κάποιες λεπτομέρειες. Είμαι χαρούμενος με την προσπάθεια της ομάδας μου, είμαι ικανοποιημένος. Απλά, κάναμε ορισμένα λάθη που δεν έπρεπε να κάνουμε, αλλά αυτά συμβαίνουν. Επιθετικά κάναμε αυτό που θέλαμε, αλλά έπρεπε να παρουσιαζόμασταν καλύτεροι στην άμυνα. Η Γαλατάσαραϊ έβαλε αρκετά μεγάλα και δύσκολα σουτ. Νομίζω πως εκεί κρίθηκε το ματς, στην ευστοχία τους".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ