EUROLEAGUE

Ασταμάτητη η Φενέρμπαχτσε

Ασταμάτητη η Φενέρμπαχτσε

Η αήττητη πορεία της Φενέρμπαχτσε επιλέχθηκε από την EuroLeague ως το Nightly Notable της 4ης αγωνιστικής. Δείτε ακόμα τις καλύτερες φάσεις της βραδιάς, όπου πρωταγωνιστεί και ο Κώστας Σλούκας.

Η Φενέρμπαχτσε πέρασε... "αέρα" από την έδρα της Γαλατασαράι και παρέμεινε αήττητη έπειτα από 4 αγωνιστικές στην EuroLeague. Η νταμπλούχος Τουρκία είναι παρέα με την ΤΣΣΚΑ οι μόνες δύο ομάδες που δεν έχουν γνωρίσει ήττα μέχρι στιγμής στην διοργάνωση, με την EuroLeague να ξεχωρίζει την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο αφιέρωμά της στην 4η αγωνιστική. Δείτε ακόμα τις καλύτερες φάσεις της βραδιάς.

Oscar Mayer Block of the Night: Ο Άλεξ Τάιους της Γαλατασαράι ήταν ο υπεύθυνος για την καλύτερη τάπα της 4ης αγωνιστικής, σταματώντας στα ίσα τον Έκπε Ούντο

Tadim Assist of the Night: Ο Ταιϊρίς Ράις έβγαλε την ασίστ της βραδιάς, βγάζοντας μόνο του τον Τζόι Ντόρσεϊ κάτω από το καλάθι για το κάρφωμα.

Dunk of the Night: Ο Γιαν Βέσελι μοιάζει να έχει... ρεζερβέ την κατηγορία το "κάρφωμα της βραδιάς"!

7DAYS Play of the Night: Για την κορυφαία φάση της βραδιάς πάντως υπεύθυνος ήταν ο δικός μας Κώστας Σλούκας, ο οποίος συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Νίκολα Κάλινιτς

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ