loading...
 

Σισκάουσκας:"Σούπερ Μαρούσι"

Ο Ραμούνας Σισκάουσκας δηλώνει θαυμαστής της ομάδας που έχει φτιάξει φέτος το Μαρούσι

Σισκάουσκας:"Σούπερ Μαρούσι"

 
Νίκησαν με 20π στη Μάλαγα, όπου ο καθένας γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να παίξεις. Είναι όμως κι άλλες ομάδες που έχουν εκπλήξει όλο τον κόσμο. Η Παρτιζάν βρίσκεται σε θαυμάσια κατάσταση. Νίκησε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα, άρα τα λόγια περιττεύουν.



Δεν είναι καθόλου εύκολο να νικήσεις αυτές τις ομάδες και θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι, όπου είναι μια από τις πιο τρελές έδρες που υπάρχουν. Αλλά και το Μαρούσι είναι μια ομάδα, η οποία έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ. Νίκησε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, μέσα σε λίγες μέρες. Δεν υπάρχουν λοιπόν, εύκολα ματς στο τοπ-16. Οι ομάδες που δεν περίμενες, αποδεικνύονται πολύ δυνατές και πρέπει, ανά πάσα στιγμή να είσαι έτοιμος”.



Ο Σισκάουσκας περιέγραψε και την αλλαγή του προπονητή. Το να πάει μια ομάδα από τον Μεσίνα στον Πασούτιν δεν είναι και τόσο εύκολο. Και το ξεκίνημα της ΤΣΣΚΑ δημιούργησε πολλά ερωτηματικά: “Δεν ξέραμε τι να πούμε. Έφυγε ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη και κάποιοι παίκτες. Ξεκινήσαμε άσχημα, νικήσαμε στο Μαρούσι με ένα καλάθι του Κριάπα στην εκπνοή, είχαμε προβλήματα και στο ρωτικό πρωτάθλημα. Σιγά-σιγά, όμως, βρήκαμε τον δρόμο μας. Κυρίως, γιατί ο νέος προπονητής δεν άλλαξε πολλά σε σχέση με τον Μεσίνα, αφού ήταν άμεσος συνεργάτης του. Τώρα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με όλους”.



Υπήρξε, όμως, και κάτι άλλο. Λέει ο Σισκάουσκας: “Όταν είδαμε την κατάσταση, προγραμματίσαμε μια συνάντηση. Μόνο οι παίκτες. Μιλήσαμε μεταξύ μας, για το τι πήγαινε στραβά και τί έπρεπε να κάνουμε. Αυτό μας βοήθησε πολύ, γιατί με κάποιες νίκες που κάναμε, ανακτήσαμε και την αυτοπεποίθησή μας. Έπρεπε να παίξουμε καλά, έστω κι αν έλειπε ο Μεσίνα, ή ο Ματίας Σμόντις. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να το καταφέρουμε. Και το κάναμε”.

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

FOOTBALL LEAGUE | FOOTBALL LEAGUE 2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

No money, no ball

Τα προβλήματα παραμένουν και δύο πρωταθλήματα εξακολουθούν να είναι στον... αέρα, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η αναστολή των πρωταθλημάτων της Football League και Football League 2

BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ | ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Το αιώνιο ντέρμπι ξεκίνησε... νωρίς

Ένταση στην κλήρωση των διαιτητών για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (12/2) που έβγαλε τους Σχινά, Γκόντα και Αναστόπουλο

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | ΧΙΓΚΙΝΣ

Παίκτες πληρωμένοι ποτέ... στημένοι

Κραυγή αγωνίας του πρόεδρου της FIFPro, Τόνι Χίγκινς αποκλειστικά στο Sport24.gr για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλεί τις ομάδες να πληρώνουν τους παίκτες τους, ενώ εξηγεί πως ο φόβος, ωθεί τους ποδοσφαιριστές σε ανώνυμες καταγγελίες!

ΒΑΛΒΕΡΔΕ | ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Feliz cumpleaños Don Ernesto!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γιορτάζει σήμερα τα 48α του γενέθλια και το Sport24.gr ανοίγει το λεύκωμα των αναμνήσεων του προπονητή των «ερυθρόλευκων». 24 φωτογραφικά κλικ που ξεκινούν από το 1983 και φτάνουν μέχρι το 2012 (φωτογραφίες & video)

ΦΙΛΕΡΗΣ | ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Ολυμπιακός... πάει σχολείο

Διπλό, που φέρνει κοντά την πρόκριση στους "8" αλλά και αποτελεί ένα επιτυχημένο διαγώνισμα για τον φετινό Ολυμπιακό, που από την αρχή της χρονιάς μοιάζει να ξαναπηγαίνει στο σχολείο για να μάθει πως χτίζεται μια ομάδα. Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Έτοιμο πλάνο, έχει ο Βγενόπουλος

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται έτοιμος να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το οικονομικό αδιέξοδο. Αν όντως έχει πλάνο πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα αφού η UEFA κάλεσε νωρίτερα το τριφύλλι να δώσει εξηγήσεις για χρωστούμενα στα οποία συμπεριλαμβάνεται χρέος για τη μεταγραφή Σισέ.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή