EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο - Τουρόφ 90-71

Αρμάνι Μιλάνο - Τουρόφ 90-71

Η βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ δεν άφηνε περιθώρια για νέες απώλειες στην Αρμάνι Μιλάνο. Οι Ιταλοί επικράτησαν της Τουρόφ με 90-71 στο Mediolanum Forum κι ''ανέβηκαν'' στο 2-3 στον Γ' όμιλο.

Η νίκη κόντρα στην Τουρόφ ήταν επιτακτική για την Αρμάνι που μετρούσε μόλις μια νίκη στη regular season και είχε χάσει έδαφος στη ''μάχη'' για την πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τι δήλωσαν οι Λούκα Μπάνκι και ΜαρΣον Μπρουκς

Εν τέλει η ομάδα του Λούκα Μπάνκι επικράτησε με 90-71 κι ''ανέβηκε'' στο 2-3 στον Γ' όμιλο, αφήνοντας τους Πολωνούς στο 1-4.

Ο αγώνας

Ο Ράγκλαντ σκόραρε δυο ''κολλητά'' τρίποντα για την Αρμάνι Μιλάνο που προηγήθηκε με 11-6 κι έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο υπέρ της 26-16. Το δίδυμο των Ράγκλαντ (9π.), Σάμουελς (6π.) πήρε από το... χέρι τους πρωταθλητές Ιταλίας απέναντι στην Τουρόφ που προσπάθησε να βρει λύσεις στην επίθεση από τους Τέιλορ, Ράιτ. Οι Πολωνοί ανέβασαν στροφές στο δεύτερο δεκάλεπτο και προηγήθηκαν με 31-33, με καλάθι του Μολτοβεάνου! Το νέο τρίποντο του Ράγκλαντ αποκατέστησε την τάξη για την Αρμάνι που πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 40-38.

Οι Ιταλοί ''έτρεξαν'' επιμέρους σκορ 8-2 και προηγήθηκαν με 48-40 στο 21'50'', με τον Ράγκλαντ να φτάνει αισίως τους 20 πόντους σε αυτό το διάστημα! Ο Νικολό Μέλι εκτόξευσε τη διαφορά στο +13 (55-42) όμως η Τουρόφ βελτιώθηκε στην άμυνα, βρήκε λύσεις με το περιφερειακό σουτ και μετέτρεψε το εις βάρος της 57-44 σε 58-57, με τη λήξη της τρίτης περιόδου. Το Μιλάνο βελτίωσε την εικόνα του στην τελευταία περίοδο, έχτισε ξανά διαφορά ασφαλείας με μπροστάρη τον Αλεσάντρο Τζεντίλε κι εν τέλει επικράτησε με 90-71, αφήνοντας την Τουρόφ με την... προσπάθεια.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ