EUROLEAGUE

Αρμάνι Μιλάνο - Λαμποράλ Κούτσα 99-85

Αρμάνι Μιλάνο - Λαμποράλ Κούτσα 99-85

Η Λαμποράλ Κούτσα ηττήθηκε στο Mediolanum Forum από την Αρμάνι με 99-85 ενώ οι Βάσκοι θα πορευτούν στα επόμενα παιχνίδια χωρίς τον Ντάβις Μπέρτανς, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο!

Η Λαμποράλ Κούτσα κράτησε επαφή με το σκορ ως τα μέσα της τρίτης περιόδου κόντρα στην Αρμάνι (52-51, 24'19") ωστόσο... κατέρρευσε μετά τον τραυματισμό του Ντάβις Μπέρτανς, ο οποίος χάνει το υπόλοιπο της σεζόν .

Τα στατιστικά του αγώνα

Τι δήλωσαν οι Λούκα Μπάνκι και Αλεσάντρο Τζεντίλε

Ο Λετονός προσπάθησε να σκοράρει μπροστά στον Τζέντιλε όμως το αριστερό του γόνατο βρήκε το γόνατο του αρχηγού της Αρμάνι Μιλάνο. Ο Μπέρτανς σωριάστηκε στο παρκέ, αποχώρησε αρχικά για τα αποδυτήρια κι εν συνεχεία διακομίστηκε στο νοσοκομείο ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι πρώτες πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και θα απουσιάσει για αρκετό καιρό από τα γήπεδα.

Από 'κει και πέρα, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ήταν ασταμάτητος κόντρα στη Λαμποράλ. Έκανε ρεκόρ καριέρας με 29 πόντους (3/6 βολές, 7/14 δίποντα, 4/5 τρίποντα) ενώ είχε ακόμα 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος και 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης σε 33'27" για την Αρμάνι που θα τα παίξει όλα για όλα στα επόμενα δυο ματς με Αναντολού Εφές (εκτός) και ΤΣΣΚΑ (εντός).

Από την άλλη πλευρά οι Βάσκοι είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων όμως δεν μπόρεσαν να φύγουν με τη νίκη από το Mediolanum Forum. Αντίθετα, έπεσαν στο 5-7 στον ΣΤ' όμιλο όμως συνεχίζουν να ελπίζουν σε πρόκριση στα playoffs, μετά την ήττα της Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ. Θετικό επίσης για τη Λαμποράλ Κούτσα το γεγονός ότι κράτησε τη διαφορά της νίκης (+19) στη Βιτόρια.

Ο Μάικ Τζέιμς οδήγηγησε επιθετικά τη Λαμποράλ που προηγήθηκε 26-41. Εν συνεχεία οι γηπεδούχοι "έτρεξαν" σερί 11-0 και μείωσαν στο 39-43 του ημιχρόνου, κυριαρχώντας στην γ' περίοδο! Ο Τζεντίλε σκόραρε 13 πόντους σε αυτό το διάστημα για την Αρμάνι Μιλάνο που είχε σε μεγάλη βραδιά και τους Σαμάρντο Σάμουελς (17π., 7ριμπ.), Μαρσόν Μπρουκς (13π.) και Ντάνιελ Χάκετ (12π.). Επίσης οι πρωταθλητές Ιταλίας σούταραν 14/30 τρίποντα.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ