EUROLEAGUE

Αποθέωσε τον Τεόντοσιτς η EuroLeague

Αποθέωσε τον Τεόντοσιτς η EuroLeague

Στα πλαίσια της στήλης "EuroLeague Weekly" η ΤΣΣΚΑ παρουσίασε το προφίλ του Μίλος Τεόντοσιτς, με τους Δημήτρη Ιτούδη, Κάιλ Χάινς και Νάντο Ντε Κολό να "στάζουν μέλι" για τον Σέρβο γκαρντ.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι ίσως ο τελευταίος "μαέστρος" του Ευρωπαϊκού μπάσκετ. Βασικά, αν πιστέψει κάποιος τον Νάντο Ντε Κολό, είναι μάλλον ο τελευταίος "μαέστρος" που έχει απομείνει, αφού λίγοι δοκιμάζουν να πασάρουν όπως αυτός.

"Είμαι ευλογημένος επειδή έχω δουλέψει με μερικούς σπουδαίους παίκτες. Ο Μίλος ανήκει σε αυτή την κατηγορία παικτών που έχει τρομερή αίσθηση του παιχνιδιού. Έχει γεννηθεί με αυτό το ταλέντο" λέει στον πρόλογο του VIDEO που ετοίμασε η EuroLeague για τον Τεόντοσιτς στα πλαίσια της στήλης "EuroLeague Weekly" ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης.

Ακολούθως τον λόγο παίρνει ο Σέρβος δηλώνοντας σχετικά με την ικανότητά του στην πάσα ότι " σίγουρα κάποια από αυτά μου έρχονται φυσικά και έχω γεννηθεί με αυτά. Είχα 2-3 προπονητές που με βοήθησαν πολύ όταν ήμουν μικρός που με έμαθαν να διαβάζω το παιχνίδι. Τις περισσότερες φορές ξέρω που να πασάρω. Για κάποιες καλές ασίστ χρειάζεται και τύχη", για να συμπληρώσει στην συνέχεια ο Κάιλ Χάινς επί του θέματος ότι " προσπαθώ να έχω έτοιμα τα χέρια μου γιατί δεν ξέρω από ποια γωνία θα έρθει μία πάσα. Ακόμα με εκπλήσσει και προσπαθώ να είμαι έτοιμος. Ακόμα και τώρα υπάρχουν προπονήσεις που δέχομαι τη μπάλα στο πρόσωπο"!

Ο Τεόντοσιτς στην συνέχεια έχει να πει τα καλύτερα για τον έτερο σταρ της ομάδας, Νάντο Ντε Κολό, τονίζοντας πως " είναι σπουδαίος τύπος κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Στο γήπεδο είναι εκπληκτικός. Δεν χρειάζεται καν να πούμε κάτι, απλώς κοιταζόμαστε και καταλαβαίνουμε τι πρέπει να κάνουμε. Είναι απίστευτο το γεγονός ότι καταλαβαίνουμε τόσο ο ένας τον άλλο".

Τον επίλογο πάντως τον δίνει ο Ντε Κολό, κάνοντας ίσως το υπέρτατο κομπλιμέντο στον Σέρβο: " Νομίζω ότι ίσως είναι ο καλύτερος πασέρ στην Ευρώπη ή στον κόσμο. Δεν υπάρχουν πλέον πολλοί παίκτες που μπορούν να πασάρουν τη μπάλα ανάμεσα σε 3 ή 4 παίκτες. Όταν μάθεις να παίζεις μαζί του, κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο για εσένα".

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ