EUROLEAGUE

Αποφασισμένος στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένος στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί σήμερα (11/01, 21:45, ΕΤ1) με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, σε άκρως επικίνδυνη αποστολή για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα (video)...

Δύσκολη αποστολή έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας για την τρίτη αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας την Μπαρτσελόνα.

Οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 1-1 στον όμιλο, με τον Ολυμπιακό να χάνει στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης από την Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια και την Μπαρτσελόνα να μην καταφέρνει να αποδράσει με το "διπλό" από την έδρα της Χίμκι για την δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων ήταν πέρυσι στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης με τους Πειραιώτες να φτάνουν στη νίκη με 68-64 και στη συνέχεια να επικρατούν στον τελικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να κατακτούν την Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος πήρε 13 παίκτες μαζί του στη Βαρκελώνη, γνωρίζει ότι το έργο των παικτών του μόνο εύκολο δεν είναι. Αυτό υποστήριξε και με δηλώσεις του, λίγο πριν την αναχώρηση των Πειραιωτών για τη Βαρκελώνη, λέγοντας ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι.

Από την πλευρά των Καταλανών, ο προπονητής της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ, ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν θέλει εκδίκηση για την περυσινή ήττα και τόνισε ότι οι παίκτες του θέλουν απλά τη νίκη που είναι αναγκαία.

Δείτε το βίντεο του περυσινού ημιτελικού της Ευρωλίγκας...

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ