EUROLEAGUE

Απίστευτο: Έχουν "χαθεί" 436 αγώνες λόγω τραυματισμών στην EuroLeague!

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μία τρομερή έρευνα που έκανε η ισπανική “Mundo Deportivo” αποκάλυψε ότι συνολικά έχουν χαθεί μέχρι στιγμής 436 αγώνες λόγω τραυματισμών στην EuroLeague! Ολυμπιακός και Ρεάλ οι πιο άτυχες ομάδες.

Είναι γνωστό από πέρυσι ακόμα ότι το νέο καλεντάρι της EuroLeague με τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια έχει δημιουργήσει κόπωση και τραυματισμούς στους παίκτες. Αυτο είναι κάτι που γνωρίζουν όλοι . Όταν όμως κάποιος βλέπει και τους αριθμούς, τότε είναι που μπορεί ακόμα και να πάθει σοκ.

Η ισπανική “Mundo Deportivo” αποφάσισε να κάνει έρευνα σχετικά με τους τραυματισμούς των 30 ομάδων της EuroLeague. Και τα αποτελέσματα που προέκυψαν προκαλούν αν μη τι άλλο... ενδιαφέρον. Κι αυτό γιατί, ούτε λίγο ούτε πολύ, έχουν καταγραφεί επίσημα 60 τραυματισμοί παικτών (!), με την ισπανική εφημερίδα να έχει κάνει τους αντίστοιχους υπολογισμούς και να ανακαλυπτει ότι αυτοί οι τραυματισμοί έχουν οδηγήσει σε... 436 χαμένους αγώνες! Ο απίστευτος αυτός αριθμός έχει προκύψει βέβαια από το άθροισμα όλων των αγώνων που έχουν χάσει οι παίκτες, αλλά αν μη τι άλλο κάτι δείχνουν.

Όσο για το ποιες είναι οι πλέον άτυχες ομάδες; Αυτές είναι η Ρεάλ και ο Ολυμπιακός, αφού έχουν δει 8 διαφορετικούς παίκτες τους να τραυματίζονται φέτος (!) με την έρευνα μάλιστα να μην έχει λάβει υπόψη τον τραυματισμό του Σέρχιο Γιουλ για τους Μαδριλένους! Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι στην περίπτωση της Ρεάλ υπάρχουν δύο παίκτες – οι Τέιλορ και Ράντολγ – οι οποίοι έχουν προλάβει ήδη να τραυματιστούν δύο φορές φέτος! Από κοντά σε αυτό το... σαφάρι γκαντεμιάς ακολουθεί η Βαλένθια με 6 παίκτες που έχουν τραυματιστεί σοβαρά κατά την διάρκεια της σεζόν, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ακολουθεί με 5.

Δείτε τον σχετικό πίνακα όπως παρατέθηκε στην ηλεκτρονική μορφή της “Mundo Deportivo”:

Απίστευτο: Έχουν "χαθεί" 436 αγώνες λόγω τραυματισμών στην EuroLeague!
TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ