EUROLEAGUE

Αντίο στη EuroLeague με νίκη από την Ούνικς Καζάν

Αντίο στη EuroLeague με νίκη από την Ούνικς Καζάν

Με εκτός έδρας νίκη ολοκλήρωσε την πορεία της στη EuroLeague η Ούνικς Καζάν, καθώς επικράτησε εύκολα της Αρμάνι στο Μιλάνο με φοβερό και τρομερό τον Λατάβιους Γουίλιαμς.

Τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης

Την πρώτη της νίκη μετά από 12 σερί ήττες πανηγύρισε η Ούνικς Καζάν, που επικράτησε της Αρμάνι στο Μιλάνο (91-68) στην 30η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague. Η ομάδα του Πασούτιν απέφυγε έτσι την τελευταία θέση της κατάταξης, στην οποία έμειναν οι Ιταλοί που αποδοκιμάστηκαν έντονα από το κοινό τους στο φινάλε μιας περίεργης χρονιάς με πολλά σκαμπανεβάσματα.

O MVP

Ο Λατάβιους Γουίλιαμς έκανε ρεκόρ καριέρας με 20 πόντους (8/9 δίποντα και 4/4 βολές), έκανε και δεύτερο ρεκόρ καριέρας με 34 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Τρομερή βραδιά για τον Αμερικανό σέντερ που έκανε φανταστική εμφάνιση, πήρε και 12 ριμπάουντ, έδωσε μία ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 23:35.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ έγινε ο πρώτος παίκτης που έσπασε το φράγμα των 600 πόντων σε μία σεζόν! Με τους 13 που πέτυχε στο Μιλάνο έφτασε τους 609 και μάλιστα έχοντας χάσει τρεις από τους 30 αγώνες της κανονικής περιόδου. Όσο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και αν ακούγεται, ο Αμερικανός δεν είχε φέτος ούτε ένα ματς με μονοψήφιο αριθμό πόντων. Τελείωσε τη χρονιά με μέσο όρο 22 πόντους ανά αγώνα.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Στο... δαιμονισμένο τρίτο δεκάλεπτο της Ούνικς, που χωρίς να έχει πολλές λύσεις, έκανε επί μέρους σκορ 10-29 και "καθάρισε" οριστικά την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Μπορεί βαθμολογικό ενδιαφέρον να μην υπήρχε, όμως η Ούνικς ήθελε να κλείσει τη σεζόν με θετικό τρόπο και το κατάφερε. Η Αρμάνι Μιλάνο άντεξε για μία περίοδο, έμεινε μπροστά στη δεύτερη, όμως στην τρίτη κυριολεκτικά κατέρρευσε. Ο Πάσκολο (στη βραδιά της καριέρας του) και ο Σάντερς έπαιζαν μόνοι εναντίον όλων, ο Χίκμαν, ο ΜακΛίν και ο Ραντούλιτσα ήταν εκτός κλίματος και οι Ρώσοι που δεν έκαναν άσχημη χρονιά, έπαιξαν κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, αλλά ήταν λίγοι αριθμητικά, έφτασαν δια περιπάτου στη νίκη μετά από 12 σερί ήττες.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 18-14, 10-29, 19-26

Τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ