EUROLEAGUE

Αντίο με νίκη για Νταρουσάφακα

Αντίο με νίκη για Νταρουσάφακα

Με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο η Νταρουσάφακα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 87-86 επί την Λοκομοτίβ Κουμπάν και να αποχαιρετίσει με νίκη τη διοργάνωση. Τα 100 παιχνίδια στην Euroleague έφτασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μπορεί να έφτασε τα 100 παιχνίδια στη Euroleague, όμως δεν κατάφερε να συνδυάσει αυτή την σημαντική ημέρα με νίκη. Η Νταρουσάφακα σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον κέρδισε με 87-86 κι έτσι τέλειωσε τη παρουσία της στη διοργάνωση με θετικό πρόσημο. Ο Λουκ Χαραγκόντι με 15 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών.

Τα στατιστικά του αγώνα

Ο αγώνας

Οι δύο προπονητές αντιμετώπισαν το παιχνίδι ως μία ευκαιρία να δοκιμάσουν πράγματα, ενώ παράλληλα προσπάθησαν να μοιράσουν το χρόνο συμμετοχής. Οι Ρώσοι με επιθετική πολυφωνία κατάφερναν να διατηρούν συνεχώς τα ηνία στο σκορ και με ένα ξέσπασμα στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +9 (38-47 στο 20').

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νταρουσάφακα έδειξε να θέλει περισσότερο να φτάσει στη νίκη και σφίγγοντας την άμυνα της προσπάθησε να δημιουργήσει πρόβλημα στην Λοκομοτίβ. Όσο πέρναγε η ώρα οι Τούρκοι έδειχναν ολοένα και περισσότερο ότι θέλουν τη νίκη την ίδια ώρα που οι Ρώσοι δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να σκεφτούν το ενδεχόμενο παράτασης (87-86)

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 38-47, 60-66, 87-86.

Τα στατιστικά του αγώνα

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ