EUROLEAGUE

Αναποφάσιστος ο Γιασικεβίτσιους για Παναθηναϊκό

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η EuroLeague TV ζήτησε από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να προβλέψει ποιες ομάδες θα βρεθούν στο Final Four. Κι αν για τις τρεις μοιάζει σίγουρος, η τέταρτη είναι αυτή που τον προβληματίζει, αφού τα περιμένει όλα στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού Superfoods.

Παραμονή της έναρξης των playoffs της EuroLeague, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κλήθηκε να προβλέψει το καρέ των ομάδων που θα βρεθούν στο Final Four της Κωνσταντινούπολης. Κι όπως αποδείχθηκε, ο προπονητής της Ζάλγκιρις είναι σίγουρος για τις τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν εκεί, με την τέταρτη να είναι μια πολύ καλή σπαζοκεφαλιά.

Παναθηναϊκός Superfoods ή Φενέρμπαχτσε, είναι το δίλημμα. " Μπορώ να πω από τη μία ότι θα προκριθεί ο Παναθηναϊκός γιατί είναι σημαντικό το ΟΑΚΑ, οπότε θα έλεγα πως θα περάσει αυτός στους πέντε αγώνες. Από την άλλη όμως, δεν αποκλείω μια νίκη της Φενέρμπαχτσε στην Αθήνα. Είναι η καλύτερη σειρά των playoffs", εξήγησε ο "Σάρας", που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των δύο ομάδων.

Όσο για τα άλλα τρία ζευγάρια; " Η Ρεάλ Μαδρίτης θα προκριθεί στα τέσσερα παιχνίδια, είναι η πιο ταλαντούχα ομάδα της EuroLeague και με δεδομένο πως έχει το πλεονέκτημα της έδρας, είναι πολύ δύσκολο να μείνει έξω. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πιστεύω πως θα "σκουπίσει" την Μπασκόνια, γιατί θα πάρει τα δύο εντός έδρας παιχνίδια της και μετά θα έχει το κίνητρο να πάει στη Βιτόρια και να "τελειώσει" τη σειρά", τόνισε ενώ αναφορικά με τον Ολυμπιακό, είπε πως " βλέπω τον Ολυμπιακό στα τέσσερα παιχνίδια. Είναι μια ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία και παίζει καλή άμυνα".

Οι προβλέψεις των υπολοίπων

Δεν ήταν όμως ο μοναδικός που μπήκε σε αυτό το τρυπάκι, αφού την ίδια ερώτηση έκανε η EuroLeague στον Αντρέα Τρινκιέρι, τον Άιναρς Μπαγκάτσκις και τον Γιασμίν Ρέπεσα, οι οποίοι θεωρούν ως δεδομένη την παρουσία των Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Κωνσταντινούπολη. Όσον αφορά τις απόψεις για τους "αιώνιους", εκεί υπάρχει διαφωνία.

Αναποφάσιστος ο Γιασικεβίτσιους για Παναθηναϊκό

Επίσης, ο Εργκίν Αταμάν εξήγησε πως η Ρεάλ Μαδρίτης, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Φενέρμπαχτσε θα είναι οι τρεις σίγουρες για το Final Four, με την Αναντολού Εφές να έχει επίσης σημαντικές πιθανότητες να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δίστασε να κάνει προβλέψεις σε ό,τι αφορά την τετράδα, εξηγώντας πως " ελπίζω να δω τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση γιατί είναι η πρώην ομάδα μου και την αγαπώ".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ