EUROLEAGUE

Ανανέωσε με Τούροφ ο Γιάμαραζ

Ανανέωσε με Τούροφ ο Γιάμαραζ

Στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού,Τούροφ θα συνεχίσει και την ερχόμενη σεζόν ο Νεμάνια Γιάμαραζ, καθώς ο σύλλογος προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη.

Για έναν ακόμα χρόνο "έδεσε" τον Νεμάνια Γιάμαραζ η Τούροφ στην Πολωνία. Ο Σέρβος σούτινγκ γκαρντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο και θα ενισχύσει φέτος τις προσπάθειες της ομάδας του στον Γ' όμιλο της Εuroleague, στον οποίο θα βρεθεί αντιμέτωπη και με τον Παναθηναϊκό.

Παρά τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν και τον ανάγκασαν να χάσει μεγάλο μέρος της περυσινής αγωνιστικής περιόδου, ο 23χρονος αθλητής κατάφερε τελικά να παίξει μεγάλο ρόλο στην πορεία της ομάδας του στον πολωνικό πρωτάθλημα. Είχε κατά μέσο όρο 7 πόντους και 1.5 ασίστ σε 23 συμμετοχές και αναδείχθηκε μάλιστα πρώτος σκόρερ(16 πόντοι, 3 ασίστ) στην νίκη επί της Ζιελόνα Γκόρα με 72-60, στον τελικό του πρωταθλήματος.

Στα 15 του ο νεαρός παίκτης εντάχθηκε στο δυναμικό της Παρτιζάν, με την φανέλα της οποίας πήρε τις πρώτες του εμπειρίες στην Εuroleague τις σεζόν 2010-2011 και 2011-2012. Πριν την μεταγραφή του στην Τούροφ, πέρασε από τις Μέγκα Βίζουρα(Σερβία), Αντζέλικο Μπιέλα(Ιταλία) και Αστάνα (Καζακστάν). Έχει επίσης κερδίσει δύο χρυσά μετάλλια με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας στο Πανευρωπαϊκό U16 του 2007 και στο Πανευρωπαϊκό U18 του 2009.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ