EUROLEAGUE

Συνεχίζουν τρεις στην Καρσίγιακα

Συνεχίζουν τρεις στην Καρσίγιακα

Η Καρσίγιακα θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό στον Γ' όμιλο της Euroleague 2015-16. Θα το κάνει με τον Κένι Γκάμπριελ στο ρόστερ της αφού ο Αμερικανός φόργουορντ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν (VIDEO), ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τους Χουάν Παλάσιος και Σονέρ Σεντούρκ.

Αφού ολοκλήρωσε τις μεταγραφές των Τζο Ράγκλαντ (Αρμάνι), Τζος Κάρτερ (Τουρκ Τέλεκομ), Κερέμ Γκονλούμ, Τζάστιν Κάρτερ (Γαλατάσαραϊ) και Μουχάμαντ Μπαϊγκιούλ (Άνκαρα), η Καρσίγιακα προχώρησε στις ανανεώσεις κρατώντας στις τάξεις της τους Κένι Γκάμπριελ (φόργουορντ, 26χρ.), Χουάν Παλάσιος και Σονέρ Σεντούρκ.

Ο πρώτος που στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην χώρα μας με το Ρέθυμνο θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Τουρκίας και τη νέα σεζόν. Πέρσι είχε 8.7 πόντους, 5.4 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μ.ό. σε 18 αγώνες στο Eurocup.

Εκτός του Γκάμπριελ κάτοικοι Σμύρνης θα παραμείνουν και οι Χουάν Παλάσιος (σέντερ, 30χρ.) και Σονέρ Σεντούρκ (πόιντ γκαρντ, 29χρ.). Ο Κολομβιανός σέντερ την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 14.2 πόντους και 6.7 ριμπάουντ, ενώ ο Τούρκος πόιντ γκαρντ στο Eurocup είχε 1.9 πόντους και 1 ριμπάουντ.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ