EUROLEAGUE

Ανακοινώθηκαν οι νέες ομάδες της EuroLeague

Ανακοινώθηκαν οι νέες ομάδες της EuroLeague
EUROKINISSI

Την ώρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσιζε την επιστροφή του Παναθηναϊκού στη FIBA, η EuroLeague ανακοίνωνε τα δύο νέα μέλη της. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Η είδηση της οριστικής ρήξης ανάμεσα στην EuroLeague και τον Παναθηναϊκό έχει σοκάρει την μπασκετική Ευρώπη. Το συμβούλιο των μετόχων που έγινε το πρωί της Πέμπτης (12/4) στη Μαδρίτη είχε αρκετή ένταση, είχε όμως και μια πολύ σημαντική είδηση. Η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας ευρωπαϊκής Λίγκας ανακοίνωσε τα δύο νέα μέλη της, τα οποία θα βοηθήσουν την διοργάνωση να φτάσει τις 18 ομάδες από τις 16 που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Συγκεκριμένα, η EuroLeague ανακοίνωσε πως θα χορηγήσει wild card με ισχύ δύο ετών στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της σεζόν 2019/20 και σε εκείνο της περιόδου 2020/21. Το δεύτερο νέο μέλος θα είναι η Βιλερμπάν, η οποία προσπαθεί να εξασφαλίσει τα minimum κριτήρια (π.χ. χωρητικότητα γηπέδου) ώστε να γυρίσει στην elite της Ευρώπης από το φθινόπωρο του 2019, μαζί με την Μπάγερν Μονάχου.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ