EUROLEAGUE

Αλόνσο: "Την μισή νίκη την πέτυχαν οι φίλαθλοι μας"

Αλόνσο: "Την μισή νίκη την πέτυχαν οι φίλαθλοι μας"

Ο Σίτο Αλόνσο στις δηλώσεις του στάθηκε στην θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων της Μπασκόνια, ενώ ο Δημήτρης Ιτούδης τόνισε πως κόστισε στην ομάδα του η τρίτη περίοδος, τα λάθη και τα επιθετικά ριμπάουντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι προπονητές των δύο ομάδων, Σίτο Αλόνσο και Δημήτρης Ιτούδης.

Σίτο Αλόνσο (Μπασκόνια): "Συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Ήξεραν πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι για εμάς και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Μας έδωσαν τεράστια ώθηση με την στήριξη τους. Την μισή νίκη την πέτυχαν εκείνοι, οι φίλαθλοι μας. Η ατμόσφαιρα ήταν συγκλονιστική. Δεν τα πήγαμε πολύ καλά στην επίθεση. Χάσαμε αρκετά σουτ. Παλέψαμε και στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα για να φτάσουμε στη νίκη. Νικήσαμε μία ομάδα που είναι γεμάτη ταλέντο. Αξίζαμε την νίκη".

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): "Συγχαρητήρια στην Μπασκόνια. Θα μπορούσαν να νικήσουν και οι δύο ομάδες έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Η Μπασκόνια έλεγξε απόλυτα την τρίτη περίοδο, η οποία και μας πλήγωσε, καθώς δεχτήκαμε 27 πόντους. Τα 10 επιθετικά ριμπάουντ που πήραν, αλλά και τα 13 λάθη μας, μας κόστισαν στο παιχνίδι".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ