EUROLEAGUE

Αλόνσο: "Πρέπει να βάζεις τα ελεύθερα σουτ που σου δίνονται"

Αλόνσο: "Πρέπει να βάζεις τα ελεύθερα σουτ που σου δίνονται"

Ο Σίτο Αλόνσο έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, ειδικά για τον τρόπο που κυκλοφόρησε την μπάλα, ενώ ο Εργκίν Αταμάν ζήτησε συγνώμη για την εμφάνιση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης οι προπονητές των δύο ομάδων, Σίτο Αλόνσο και Εργκίν Αταμάν.

Σίτο Αλόνσο (Μπασκόνια): "Πήραμε μία σχετικά εύκολη νίκη, με εξαίρεση ένα κακό πεντάλεπτο που είχαμε στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Ήταν ένα σημείο του αγώνα που η Γαλατάσαραϊ βγήκε στο παιχνίδι της με μία μεγαλύτερη ένταση. Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη, καθώς νικήσαμε μία ομάδα που έχει ισχυρή έδρα και είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Βάλαμε μεγάλα σουτ και αυτό πρέπει να κάνεις όταν σου δίνεται η ευκαιρία. Κάποιες φορές δεν είναι εύκολο, αλλά αυτή την φορά παρουσιαστήκαμε ιδιαίτερα εύστοχοι. Μου άρεσε ο τρόπος που κάναμε επιθέσεις. Κυκλοφορήσαμε έξυπνα και με υπομονή την μπάλα".

Εργκίν Αταμάν (Γαλατάσαραϊ): "Θέλαμε να νικήσουμε, αλλά κάναμε κακή αρχή στο παιχνίδι. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε σημειώσει καλά αποτελέσματα, αλλά αυτή την φορά δεν τα καταφέραμε. Θέλω να ζητήσω συγνώμη για την εικόνα μας. Δεν ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Χάσαμε την συγκέντρωση μας από το ξεκίνημα. Συγχαρητήρια στην Μπασκόνια, έπαιξε εξαιρετικά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ