EUROLEAGUE

Αλάνθαστος ο Ντόντσιτς στο Quiz της EuroLeague

Αλάνθαστος ο Ντόντσιτς στο Quiz της EuroLeague

Ο Λούκα Ντόντσιτς έδωσε ρεσιτάλ και στο 2ο κουίζ της EuroLeague ενόψει του Final Four του Βελιγραδίου με θέμα την Σερβία. Μόνο το χρώμα της σημαίας των Σέρβων "πέτυχαν" οι Οθέλο Χάντερ και Κέβιν Πάνγκος!

Η σλοβενική καταγωγή του Λούκα Ντόντσιτς σαφώς και του δίνει πλεονέκτημα έναντι των "ανταγωνιστών" του. Όπως και να έχει, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι στο δεύτερο Quiz της EuroLeague με θέμα ερωτήσεις για την Σερβία πήρε... άριστα. Κάτι που σίγουρα δεν μπορούν να υποστηρίξουν οι Οθέλο Χάντερ και Κέβιν Πάνγκος, που με το ζόρι μπόρεσαν να βρουν την απάντηση μόνο στην ερώτηση για τα χρώματα της σημαίας της Σερβίας.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι στο δεύτερο quiz δεν είχαμε τόσο τρανταχτά λάθη όσο αυτό του Σέρχιο Γιουλ στο πρώτο, όταν είπε ότι το εθνικό φαγητό των Σέρβων είναι ο μουσακάς (!) ωστόσο κάποιες απαντήσεις είχαν πάλι πολύ ενδιαφέρον.

Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι ο Γιαν Βέσελι άγγιξε κι αυτός το άριστα από την πλευρά του, κάτι που επίσης έχει εξήγηση, αφού έκανε τα πρώτα μπασκετικά του βήματα στην Παρτιζάν.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ