EUROLEAGUE

Αγωνία για τον Μπογκντάνοβιτς στη Φενέρμπαχτσε

Αγωνία για τον Μπογκντάνοβιτς στη Φενέρμπαχτσε

H ατυχία της Φενέρμπαχτσε, συνεχίζεται... Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς τραυματίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ και στην Πόλη κρατούν την ανάσα τους.

Στο ξεκίνημα της σεζόν τραυμάτισε τον αριστερό του αστράγαλο και έχασε 12 αγώνες. Έμεινε εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες, με αποτέλεσμα η Φενέρμπαχτσε να γράψει ρεκόρ 6-6 χωρίς αυτόν στη σύνθεσή της. Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ήταν υγιέστατος το τελευταίο διάστημα, προερχόταν από πέντε σπουδαίες εμφανίσεις απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την Νταρουσάφακα, τον Ολυμπιακό, τη Ζάλγκιρις Κάουνας και τη Μπασκόνια, όμως στο εκτός έδρας παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής με τη Μπάμπεργκ λαβώθηκε ξανά. Και μάλιστα στο ίδιο σημείο, στον αριστερό του αστράγαλο.

Ενάμιση λεπτό πριν το τέλος της πρώτης περιόδου, ο Σέρβος περιφερειακός πήδηξε για να δυσκολέψει το σουτ ενός παίκτη της Μπάμπεργκ, προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ και γύρισε το πόδι του. Έμεινε κάτω σφαδάζοντας από τους πόνους, πριν μεταφερθεί στα αποδυτήρια και ακούσει από τους γιατρούς ότι δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει στο ματς. Το είχε καταλάβει και ο ίδιος βέβαια.

Πλέον στις τάξεις της Φενέρμπαχτσε ελπίζουν ότι ο Μπογκντάνοβιτς δεν έχει τραυματιστεί τόσο σοβαρά, όσο στο ξεκίνημα της σεζόν. Ενδεχόμενη απουσία του για μεγάλο χρονικό διάστημα σίγουρα θα αλλάξει τις ισορροπίες εντός της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και θα κάνει τους Τούρκους σαφώς πιο... διαχειρίσιμους για όποιον τους συναντήσει στα playoffs της EuroLeague.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων στις οποίες θα υποβληθεί ο 24χρονος άσος λοιπόν...

Για την ιστορία, ο Μπογκντάνοβιτς μετρά φέτος 13.3 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ ανά 26.2 λεπτά συμμετοχής στους 14 αγώνες που έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ