EUROLEAGUE

6.500 Έλληνες στην Κωνσταντινούπολη

6.500 Έλληνες στην Κωνσταντινούπολη

Η πλειοψηφία του κόσμου στην Κωνσταντινούπολη θα είναι Έλληνες κατά τη διάρκεια του Final-4, καθώς υπολογίζεται ότι περίπου 6.500 φίλοι των "αιωνίων" θα δώσουν το παρών!

Η Κωνσταντινούπολη θα ντυθεί στα "γαλανόλευκα" τις ημέρες του Final-4 της Κωνσταντινούπολης, καθώς περίπου 6.500 Έλληνες αναμένεται να βρεθούν εκεί, λόγω και της διπλής συμμετοχής από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση, ο διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος επιβεβαίωσε τον αριθμό των εκδρομέων, καθώς βρέθηκε την Τετάρτη στην επίσημη σύσκεψη της Ευρωλίγκας που έγινε στην Πόλη.

Με δεδομένο ότι η Κωνσταντινούπολη είναι κοντά και υπάρχει το δέλεαρ ενός μεγάλου τελικού, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό πολλοί είναι εκείνοι που έχουν προγραμματίσει κι εκδρομές με αυτοκίνητα και πούλμαν.

Οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί και θα γίνονται από τη στιγμή που οι Έλληνες θα μπαίνουν στην Τουρκία.

Την πλειοψηφία των εισιτηρίων κατέχουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι θα είναι γύρω στις 4.000, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας του. Ήταν μάλιστα αυτοί που είχαν εξασφαλίσει και τα περισσότερα εισιτήρια που είχαν διατεθεί από το ίντερνετ (περίπου 1.300 τον αριθμό).

Περίπου 2.500 θα είναι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, που θα βρεθούν στο πλευρό του Ίβκοβιτς και των παικτών του, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής. Μετά τις δύο ελληνικές ομάδες το... χάος. Οι υποστηρικτές της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναμένεται να φτάσουν τους 1.300, ενώ η Μπαρτσελόνα θα έχει μόλις 750 άτομα στο πλευρό της.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ