EUROCUP

Τρελάθηκε ο Αταμάν και κλώτσησε καρέκλα!

Τρελάθηκε ο Αταμάν και κλώτσησε καρέκλα!

Η Γαλατάσαραϊ επικράτησε της Κράσνι Όκτιαμπρ με 103-76 στο Abdi İpekçi όμως ο... πάντα ψύχραιμος Εργκίν Αταμάν κλώτσησε μια καρέκλα στο τέλος του αγώνα με αφομή τα συνθήματα των οπαδών της ομάδας του!

Η Γαλατάσαραϊ δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στην Κράσνι Όκτιαμπρ. Οι Τούρκοι επικράτησαν εύκολα στο Abdi İpekçi με 103-76, έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, κάνοντας το 7-2 στον ΣΤ' όμιλο του Eurocup και υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους σε 25 λάθη.

Παρ' όλα αυτά, ο Εργκίν Αταμάν κλώτσησε μια καρέκλα στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ κι αποχώρησε εκνευρισμένος για τα αποδυτήρια με αφορμή τα συνθήματα των οπαδών της... ομάδας του! Συγκεκριμένοι, οι φίλοι της Γαλατά ασχολήθηκαν με το ποδοσφαιρικό ντέρμπι με την Μπεσίκτας που θα διεξαχθεί την επόμενη Δευτέρα (14/12), φωνάζοντας συνεχώς υβριστικά συνθήματα, κάτι που δεν άρεσε στον Τούρκο ομοσπονδιακό κόουτς.

Ο Αταμάν τους ζήτησε αρκετές φορές να σταματήσουν όμως οι εκκλήσεις του δεν βρήκαν ιδιαίτερη... ανταπόκριση. Έτσι ξέσπασε στην καρέκλα στον πάγκο της Γαλατάσαραϊ!

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ