Σύσκεψη λόγω ΑΕΚ και λοιπών... διαρροών - Eurocup - SPORT 24
EUROCUP

Σύσκεψη λόγω ΑΕΚ και λοιπών... διαρροών

Σύσκεψη λόγω ΑΕΚ και λοιπών... διαρροών

Η ΑΕΚ απέσυρε τη συμμετοχή της από το Eurocup και η Euroleague Basketball όρισε συνάντηση την επόμενη Παρασκευή (2/9) στη Βαρκελώνη όπου θα συζητηθεί το ζήτημα των τελευταίων... διαρροών προς τη FIBA.

Η ΑΕΚ, η Παρτίζαν και η Ζιελόνα Γκόρα απέσυραν τη συμμετοχή τους από το Eurocup και θα συνεχίσουν στο νεοσύστατο Basketball Champions League που άλλαξε το σύστημα διεξαγωγής προκειμένου να χωρέσει τις ομάδες που άλλαξαν διοργάνωση.

Θυμίζουμε πως το πρόβλημα των διαρροών προς τη διοργάνωση της FIBA ξεκίνησε αρχικά με τις τέσσερις ιταλικές ομάδες (σ.σ. Σάσαρι, Τρέντο, Καντού, Ρέτζιο Εμίλια) που απέσυραν τη συμμετοχή τους από το Eurocup, μολονότι συμμετείχαν κανονικά στον καταρτισμό των ομίλων της regular season που διεξήχθη στη Βαρκελώνη.

Πλέον το ζήτημα που προκύπτει είναι τεράστιο, από τη στιγμή που το πρώτο τζάμπολ του Eurocup είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου ωστόσο δεν έχουν καλυφθεί τα τρία κενά που προέκυψαν εσχάτως με τις αποχωρήσεις της ΑΕΚ, της Παρτίζαν και της Ζιελόνα Γκόρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, την επόμενη Παρασκευή (2/9) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στη Βαρκελώνη στην οποία θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των ομάδων που συνεχίζουν στο Eurocup ενώ θα συζητηθεί το φορμάτ της διοργάνωσης με βάση τα νέα δεδομένα.

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Τα δέκα πιο εξοργιστικά τραπεζικά σκάνδαλα όλων των εποχών

Περιπτώσεις που επέφεραν τεράστια οικονομική καταστροφή και κατέληξαν σε πολύ βαριά πρόστιμα (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24