EUROCUP

Σκόραρε ο παίκτης - πρόεδρος!

Σκόραρε ο παίκτης - πρόεδρος!

Ο Ντιμίτρι Γκερασιμένκο είναι ο παίκτης - πρόεδρος της Κράσνι Όκτιαμπρ, ο οποίος προκάλεσε έναν μικρό... χαμό στον αγώνα με την ΑΕΚ. Χθες (9/12) σκόραρε το πρώτο του καλάθι στο Eurocup (VIDEO)!

Στις 9 Δεκεμβρίου 2013 ήταν που κυκλοφόρησε η είδηση για έναν πρόεδρο ρωσικής ομάδας, ο οποίος είχε και δελτίο παίκτη και όποτε... το επιθυμούσε, φορούσε σορτσάκι και έπαιζε στα ματς.

Αυτός ο τύπος ήταν ο Ντμίτρι Γκερασιμένκο, ο οποίος στην τρίτη χρονιά ύπαρξης του συλλόγου, ζήτησε να παίξει Eurocup και... το πέτυχε, ενώ πέρυσι μπήκε στα playoffs της VTB Unitel League. Κορυφαία στιγμή, ήταν όταν απέκλεισε την ΤΣΣΚΑ, από το ρωσικό κύπελλο.

Ο παίκτης-πρόεδρος της Κράσνι Όκτιαμπρ, ο οποίος προκάλεσε έναν μικρό χαμό στον αγώνα με την ΑΕΚ κι εν συνεχεία αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Καντού, σκόραρε τους πρώτους του πόντους στο Eurocup με τον "Κόκκινο Οκτώβρη"!

Το κατάφερε χθες, στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τη Γαλατάσαραϊ στο Abdi İpekçi. Παρεμπιπτόντως, ήταν το παιχνίδι όπου ο Αταμάν... τρελάθηκε με τα συνθήματα των οπαδών της "τσιμ μπομ" και κλώτσησε μια καρέκλα!

Ο Γκερασιμένκο έμεινε στο παρκέ για 33', έχοντας 1/3 σουτ εντός παιδιάς, 4 ριμπάουντ, 3 λάθη, 1 κόψιμο και 4 φάουλ ενώ πέτυχε το πρώτο του καλάθι κάνοντας το 35-25.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ