EUROCUP

Πέταξαν ποπ κορν στον Κατσικάρη!

Πέταξαν ποπ κορν στον Κατσικάρη!
PHOTO CREDITS: FACEBOOK/HAPOEL JERUSALEM BASKETBALL CLUB

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ γνώρισε ακόμα μία ήττα (81-91 εντός έδρας από τη Γαλατάσαραϊ, με τους φίλους της ομάδας να ρίχνουν ένα κουτί με ποπ κορν στον Φώτη Κατσικάρη! Δείτε τη φωτό με το περιστατικό.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ, κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα Ισραήλ και φέτος, με τον Φώτη Κατσικάρη στο τιμόνι της, μπήκε στη σεζόν με στόχο να φτάσει μέχρι τη EuroLeague μέσω της συμμετοχής στο EuroCup. Μερικούς μήνες μετά, η Χάποελ είναι στο 1-4 στον όμιλο της, έχει απογοητεύσει με το μπάσκετ που παίζει και το κλίμα είναι βαρύ για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος μετά το 81-91 από τη Γαλατά, είδε τους φίλους της ομάδας να του πετούν ποπ κορν και να φωνάζουν υπέρ του... Αμάρε Στάντεμαϊρ!

Πέταξαν ποπ κορν στον Κατσικάρη!
Πέταξαν ποπ κορν στον Κατσικάρη!
ONE.CO.IL

" Πριν από το ματς, είπαμε πολλά για την άμυνα και για ακόμα μία φορά αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα, όπως έχει συμβεί επανειλημμένα στα τελευταία ματς, αλλά φάνηκε να τα έχουμε αφήσει πίσω μας. Είναι ταλαντούχα ομάδα η Γαλατά. Προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε στα τελευταία 6 λεπτά, αλλά ήταν πολύ δύσκολο και αποτύχαμε. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε σήμερα και τα προβλήματα εμφανίστηκαν πάλι...", σχολίασε ο Φώτης Κατσικάρης, που συνέχεια λέγοντας: " Δεν είμαστε η πρώτη ομάδα που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Στην αρχή της σεζόν είπα πως είναι ένα πρότζεκτ που θέλουμε να βρεθεί στη EuroLeague στο τέλος της, αλλά δεν έχουμε ξεκινήσει όπως θα θέλαμε. Στην άμυνα, πρέπει να παίρνεις βοήθεια από την επίθεση. Να μάθεις πως να λειτουργείς σωστά. Τώρα, πρέπει να τα διορθώσουμε όλα. Μετά από μία ήττα ο προπονητής είναι πάντα αυτός που έχει την ευθύνη".

Ο Έλληνας τεχνικός προσπάθησε να ρίξει τους τόνους, ωστόσο τα σενάρια απόλυσης έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους (ήδη ακούστηκαν τα ονόματα των Νάνο Γκίντσμπουργκ και Όντεντ Κάτας) και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις, καθώς η Χάποελ είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Ένας από τους παίκτες που δέχονται περισσότερη κριτική είναι ο Άλαν Όμιτς. Ο Σλοβένος σέντερ δεν έχει βοηθήσει όπως μπορεί, ήταν απογοητευμένος και σχεδόν δάκρυσε μετά την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ, με τον μάνατζερ του να πηγαίνει στο Ισραήλ εσπευσμένα για να βρει λύση... Παράλληλα, ο Λίορ Ελιγιάχου δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός εμφανίστηκε στο παρκέ μόλις για λίγα λεπτά. Τα προβλήματα στη Χάποελ είναι πολλά κι υπάρχει έντονη απογοήτευση σε όλους τους παίκτες.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ