EUROCUP

Ομπράντοβιτς: "Έχουμε δύσκολη αποστολή"

Ομπράντοβιτς: "Έχουμε δύσκολη αποστολή"
Ομπράντοβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς θεωρεί πως οι παίκτες του της Άλμπα Βερολίνου θα πρέπει στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στη Nick Galis Hall (27/1, 19:00) να ελέγξουν τα συναισθήματά τους και να εστιάσουν στο παιχνίδι.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και ενισχυμένη με τον Ρομπ Λόουερι θα παρουσιαστεί η Άλμπα Βερολίνου στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στη Nick Galis Hall (27/1, 19:00) με τον τεχνικό της Σάσα Ομπράντοβιτς να ελέγξουν τα συναισθήματά τους και να εστιάσουν στο παιχνίδι.

"Με όποια διαφορά και να κερδίσεις το πρώτο ματς δεν είναι αρκετή γιατί υπάρχει και ένα δεύτερο. Έχουμε δύσκολη αποστολή. Είναι τελείως διαφορετική ομάδα ο Άρης όταν παίζει εκτός έδρας και όταν παίζει στην έδρα του σε αυτό το γήπεδο, που ακόμη και ο χτύπος της μπάλας από την ντρίπλα ακούγεται πολύ δυνατά. Θυμάμαι τις μέρες που ακόμη έπαιζα και οι παθιασμένοι φίλαθλοι δημιουργούσαν μια από τις καλύτερες ατμόσφαιρες στην Ευρώπη. Οπότε θα πρέπει να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να εστιάσουμε στο παιχνίδι θα πρέπει. Είναι εύκολο να το λες πριν τον αγώνα, αλλά κατά την διάρκεια αυτού όλα τα κριτήρια καταρρέουν.

Προετοίμασα την ομάδα μου για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει όπως την προετοίμασα πέρυσι για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα. Αλλά δεν βρήκα και τότε τον τρόπο να την προετοιμάσω πραγματικά. Τους είπα παρά τον θόρυβο που θα ακούσετε, εσείς θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ποιότητά σας. Θα πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι και να μην επηρεάζεστε από τίποτα ούτε από σφυρίγματα των διαιτητών, ούτε από τις αποδοκιμασίες που είναι μέρος του παιχνιδιού. Έχουμε προσθέσει στο ρόστερ μας έναν ποιοτικό παίκτη τον Λόουερι ο οποίος γνωρίζει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Δεν έχουμε προβλήματα. Έχουμε τον καινούργιο παίκτη που πρέπει να προσαρμοστεί στο παιχνίδι μας και θα πρέπει και εμείς να προσαρμοστούμε στο δικό του. Από κει και πέρα δεν αντιμετωπίζουμε άλλο πρόβλημα. Κερδίσαμε εύκολα στο γερμανικό Κύπελλο. Και μπορεί να φάνηκε πολύ καλή η εμφάνισή μας, αλλά εγώ δεν πιστεύω σε αυτά, στα πολύ καλά, οπότε αύριο θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ