EUROCUP

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Eurocup

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Eurocup

H AEK έμαθε τους αντιπάλους της στο Eurocup της νέας σεζόν. Πρόκειται για τις Νίζνι, Γκραν Κανάρια, Τσεντεβίτα, Ζιελόνα Γκόρα και Ρέτζιο Εμίλια στον δρόμο για τους "16" της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Eurocup της σεζόν 2016-17 και σήμερα έμαθε τους αντιπάλους της στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση που, παρεμπιπτόντως, μετονομάζεται σε 7DAYS Eurocup για τα επόμενα τρία χρόνια .

Θυμηθείτε το LIVE της κλήρωσης

Οι 24 ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση με τη νέα της μορφή, χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες από κάθε όμιλο είναι αυτές που θα πάρουν το εισιτήριο για τη συνέχεια, δημιουργώντας νέους ομίλους (τέσσερις των τεσσάρων).

Από εκεί και πέρα, οι προημιτελικοί, οι ημιτελικοί και οι τελικοί του Eurocup θα είναι σειρές νοκ άουτ αγώνων, που θα κρίνονται στις δύο νίκες. Ο νικητής του Eurocup θα πάρει το εισιτήριο για την Euroleague της επόμενης σεζόν (2017-'18).

Στη Βαρκελώνη εκ μέρους της ΚΑΕ ΑΕΚ βρέθηκαν ο Τιμ Μάνατζερ της "Ένωσης", Γιώργος Χήνας, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΑΕΚ,Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, ο Διευθυντής του Τμήματος Εισιτηρίων και Υπεύθυνος Οργάνωσης Αγώνων,Ηλίας Μπόβαλης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε,Γιώργος Νικολάουκαι ο Υπεύθυνος Τεχνολογίας (Ι.Τ.),Αντώνης Πρέντζας.

Οι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Eurocup


Α' όμιλος

ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΑ

Νίζνι

Ρωσία

Γκραν Κανάρια

Ισπανία

Τσεντεβίτα

Κροατία

Ζιελόνα Γκόρα

Πολωνία

ΑΕΚ

Ελλάδα

Ρέτζιο Εμίλια

Ιταλία

Β' όμιλος

ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΑ

Χίμκι

Ρωσία

Άλμπα Βερολίνου

Γερμανία

Μπιλμπάο

Ισπανία

Λιέτουβος Ρίτας

Λιθουανία

Καντού

Ιταλία

Παρτιζάν

Σερβία

Γ' όμιλος

ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΑ

Μάλαγα

Ισπανία

Μπάγερν Μονάχου

Γερμανία

Μούρθια

Ισπανία

Σάσαρι

Ιταλία

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης

Ρωσία

Μπουντούτσνοστ

Μαυροβούνιο

Δ' όμιλος

ΟΜΑΔΑ

ΧΩΡΑ

Λοκομοτίβ Κουμπάν

Ρωσία

Βαλένθια

Ισπανία

Ολίμπια Λιουμπλιάνα

Σλοβενία

Χάποελ Ιερουσαλήμ

Ισραήλ

Ουλμ

Γερμανία

Τρέντο

Ιταλία

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ