EUROCUP

"Ο Ζήσης δεν ήταν έκπληξη"

"Ο Ζήσης δεν ήταν έκπληξη"

Ανήμερα του ερχομού του δεύτερου παιδιού του, ο Νίκος Ζήσης γνώρισε την αποθέωση από τον κόουτς του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο τρόπος που έμεινε ο Ερυθρός Αστέρας εκτός των τελικών του Εurocup, δεν είναι από αυτούς που χαρακτηρίζονται ως... εύπεπτοι. Οι Σέρβοι πήγαν στο Καζάν με το +11 του ματς στο Βελιγράδι και έφυγαν με τη χαρά της συμμετοχής, διότι η Ούνιξ κατάφερε να καλύψει τη διαφορά και να βρεθεί στην τελική διαδικασία.

Η πρόκριση αυτή είχε την υπογραφή του Νίκου Ζήση, ο οποίος αναδείχθηκε MVP των δεύτερων ημιτελικών, με τον Ντέγιαν Ράντονιτς να ενημερώνει πως όσα έκανε στην πλάτη της ομάδας του " δεν ήταν έκπληξη. Κατά τη διάρκεια του αγώνα αντιμετωπίσαμε διάφορα προβλήματα. Στο πρώτο μισό είχαμε τον έλεγχο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Ούνιξ άρχισαν να ευστοχούν από τα 6.75. Δύσκολα θα μπορούσαμε να ζήσουμε κάτι πιο ιδιαίτερο από αυτό. Όσο και αν παλεύαμε, είχαν τις λύσεις. Είχαν μια απάντηση για ό,τι δοκιμάζαμε. Μας προκάλεσε πολλά προβλήματα το γεγονός ότι έπαιξαν με δύο πάουερ φόργουορντ.

Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Γκούντελοκ, αλλά ήταν έτοιμοι και για αυτό, όπως φάνηκε από τα όσα έκανε ο Ζήσης. Η εμφάνιση του ήταν πολύ καλύτερη από όλες τις άλλες της σεζόν, αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που δεν περιμέναμε, δεδομένης της εμπειρίας και της ποιότητας που έχει ως παίκτης. "Βρέθηκε" στη μέρα του και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Εκτός αυτού πάντως, γενικά είχαμε πρόβλημα να ελέγξουμε τους αντιπάλους μας. Δεν ήταν ο μόνος που μας έκανε ζημιά. Αυτή η ομάδα έχει πολλούς παίκτες με εμπειρία από το Eurocup και τη Euroleague".

Eν κατακλείδι " δεν πρέπει να ξεχνάμε τις εμφανίσεις που κάναμε στη Euroleague ή τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο μας και τα ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να προκριθούμε στη Euroleague και τη νέα σεζόν. Αν είχαμε λίγη τύχη και δη στην κλήρωση των ομίλων, ενδεχομένως να πηγαίναμε και στο ΤΟΡ16. Όσα ζήσαμε ήταν σχολείο για τη συνέχεια. Ζητώ συγγνώμη που δεν φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Τώρα αφοσιωνόμαστε στις προκλήσεις που έρχονται".

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ