EUROCUP

Ο Ζούρος ανέλαβε την Μπουντούτσνοστ

Ο Ζούρος ανέλαβε την Μπουντούτσνοστ

Ο Ηλίας Ζούρος είναι ο νέος προπονητής της Μπουντούτσνοστ, αντικαθιστώντας τον Βλάντο Σκεπάνοβιτς που παραιτήθηκε. Θέμα χρόνου η ανακοίνωση του. Πάει στο Μαυροβούνιο για την πρώτη προπόνηση.

Νέο ξεκίνημα στην καριέρα του Ηλία Ζούρου. Ο Έλληνας προπονητής είναι ο νέος προπονητής της Μπουντούτσνοστ. Θέμα χρόνου η ανακοίνωση του, ετοιμάζεται για το Μαυροβούνιο, καθώς την Τρίτη (15/11) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Ο Ηλίας Ζούρος ξέρει τις δυσκολίες του να αναλάβει ομάδα κατά την διάρκεια της σεζόν, γνωρίζει πως η Μπουντούτσνοστ βρίσκεται σε δύσκολη θέση στο EuroCup καθώς μετρά τέσσερις ήττες και πρώτος στόχος είναι η ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική στην Αδριατική Λίγκα.

Ο 50χρονος Έλληνας προπονητής, ο οποίος είναι κόουτς και της εθνικής Γεωργίας, θα πάρει την θέση του Βλάντο Σκεπάνοβιτς, ο οποίος παραιτήθηκε. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός, ο οποίος σαν παίκτης φόρεσε τις φανέλες των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, αποχώρησε από την ομάδα ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες, ενώ ήταν και σε κόντρα με την διοίκηση για τον σχεδιασμό του ρόστερ.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ