EUROCUP

Ο Γκαρμπαχόσα απειλεί τις ομάδες του Eurocup

Ο Γκαρμπαχόσα απειλεί τις ομάδες του Eurocup

Ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα απέστειλε επιστολή στις έξι ισπανικές ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Eurocup ότι θα υποστούν όλες τις νόμιμες κυρώσεις σε περίπτωση που επιμείνουν στην απόφασή τους!

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Eurocup γνωρίζουν τους αντιπάλους τους στη regular season και το πρόγραμμα που θα πορευτούν στην πρώτη φάση της διοργάνωσης ωστόσο η κόντρα της FIBA με τη Euroleague Basketball συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή του θεσμού.

Η αρχή έγινε με τις ιταλικές ομάδες που απέσυραν τη συμμετοχή τους μολονότι συμπεριλήφθηκαν κανονικά στον καταρτισμό των ομίλων.

Σήμερα (4/8), λοιπόν, έγινε γνωστή η επιστολή του νεοεκλεγέντα προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα προς τις έξι ομάδες (Μπιλμπάο, Γκραν Κανάρια, Φουενλαμπράδα, Μούρθια, Μάλαγα, Βαλένθια) που δήλωσαν συμμετοχή στο Eurocup.

Ο βετεράνος φόργουορντ, όντας σε πλήρη συνεννόηση με τη FIBA, αλλά και με το Ανώτατο Αθλητικό Συμβούλιο της Ισπανίας, διευκρινίζει ότι οι συγκεκριμένοι σύλλοι θα υποστούν όλες τις νόμιμες κυρώσεις σε περίπτωση που επιμείνουν στη συμμετοχή τους στο Eurocup χωρίς να έχουν τη συγκατάθεση της FEB!

"Έχουμε υποβάλει αίτημα στις νομικές υπηρεσίες μας, με το χαρακτήρα του επείγοντος, να μας ενημερώσουν για την πειθαρχική διαδικασία που μπορεί να κινήσει εναντίον σας η Ισπανική Ομοσπονδία για τη δήλωση συμμετοχή σας σε αυτή τη διοργάνωση" αναφέρει, μεταξύ άλλων, η επιστολή.

TAGS EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ